Bursa City Hospital Metro Line ble forklart til Mukhtars

bursa bysykehus metrolinje forklart til hodet
bursa bysykehus metrolinje forklart til hodet

Lederne i 8 nabolag som ligger på linjen Emek - YHT - City Hospital, som ble designet av Bursa Metropolitan Municipality og startet med å bli bygget av departementet for transport og infrastruktur, ble informert om arbeidene som skulle utføres i feltet innen omfanget av prosjektet.Grunnlaget for Rail-City Hospital Rail System Line, designet av Metropolitan Municipality for å sikre uavbrutt transport til Bursa City Hospital, ble lagt med en seremoni som deltok av minister for transport og infrastruktur, Adil Karaismailoğlu, i forrige uke. Etter den nåværende Emek-stasjonen ble den 4 kilometer lange linjen, som vil bestå av 6.1 separate stasjoner, nemlig Mudanya Geçit, A.Yesevi Mosque, YHT Station og City Hospital, startet av entreprenørfirmaet. Mens arbeidene fortsatte på banen, ble Bursa Metropolitan Municipality Transportation Department informert om prosessen til lederne i 8 nabolag på ruten.

Alle detaljene er forklart

Adnan Menderes, Nilüferköy, Emek Zekai Gümüşdiş, Balat, Ahmet Yesevi, Bademli, Emek Fatih Sultan Mehmet og Geçit District mukhtars deltok på møtet, ledet av Rüştü Şanlı, leder for Metropolitan Municipality Transportation Department. På møtet hvor representantene for entreprenørselskapet også var til stede, arbeidets forløp, jernbanesystemets rute, stasjonssteder, veiene der kjøretøystrafikken vil bli stengt / begrenset under anleggsarbeidet og de alternative rutene som trafikken vil bli dirigert ble forklart til mukhtars med alle detaljer.

Rüştü Şanlı, sjefen for transportdepartementet, minnet om at selv i den minste forstyrrelse å oppleve under studien, sa sjefen for transportdepartementet Rüştü Şanlı: ”Både vi som Metropolitan kommune og vårt departement har tatt alt tiltak for å fullføre prosessen jevnt. Imidlertid kan det være noen problemer, spesielt når det gjelder å lede trafikk til alternative ruter. Av denne grunn formidlet vi prosjektet i detalj til hodet. De vil også gi et viktig bidrag til den sunne fremdriften av prosjektet i nabolagene. "Jeg vil takke våre mukhtars for deres bidrag til denne prosessen."

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar