Daglig leder besøkte Pezük Ankara Railway Factory

Hasan Pezuk, daglig leder for tcdd transport, fortsetter sine arbeidsplasser med ankara regionleder
Hasan Pezuk, daglig leder for tcdd transport, fortsetter sine arbeidsplasser med ankara regionleder

TCDD Transport General Manager Hasan Pezük startet denne uken med et besøk til Ankara Regional Directorate og Ankara Railway Factory etter å ha besøkt Afyonkarahisar Regional Directorate forrige uke. Daglig leder Hasan Pezük besøkte arbeidsplassen sammen med viseadministrerende direktør Erol Arıkan, Ankara regionale visedirektør A. Şeref Uğurlu og relevant avdelingsleder og visepresidenter, og møtte også de ansatte.Pezük, daglig leder, besøkte Ankara Railway Factory, hvor vedlikehold, reparasjon og revisjon av lokomotivene ble utført, og undersøkte moderniseringsarbeidet som ble utført på fabrikken på stedet. Pezük uttrykte sin tilfredshet med renoveringsarbeidene han har gjennomgått i alle områder fra belysningssystemene til utsiden, fra gulv til tak og fellesarealer: ”Renoveringsarbeidene som forbedrer fabrikken betyr også forbedring av arbeidsforholdene av våre ansatte. Som en institusjon som verdsetter mennesker, er det en av våre viktigste plikter å tilfredsstille personellet vårt. " sa.

Pezük, som undersøkte arbeidene på fabrikken på stedet og besøkte personellet på arbeidsplassene sine, besøkte også Marşandiz Logistics Directorate, Loko-Maintenance Service Directorate og Wagon Workshop tilknyttet Ankara Regional Directorate.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

1 Kommentar

  1. ankara jernbanefabrikk skal kobles direkte til erol arkan.

Yorumlar