Hyundai deler første tegninger av sin Santa Cruz-modell

Hyundai deler første tegninger av sin Santa Cruz-modell
Hyundai deler første tegninger av sin Santa Cruz-modell

Hyundai delte de første tegningene av den etterlengtede Santa Cruz-modellen. Med verdenspremieren 15. april, med en online lansering, forventes bilen å være av interesse for eventyrlystne brukere. I tillegg vil Santa Cruz bryte ny vei i både SUV, Crossover og Pick-up-segmentene ved å tilby en helt annen bilkategori.Santa Cruz har karakteristisk en veldig dristig design. Den inkluderer også kraftige og effektive drivlinealternativer i denne sofistikerte designen. Bilen, som har den nyeste teknologien for tilkoblings- og underholdningsutstyr, har høy manøvrerbarhet i by- og arealbruk. Mens den fireseter og lukkede kabinen oppfyller de daglige behovene til opplevelsesorienterte brukere, kan den også vise overlegen ytelse på terrengoverflater med sine kraftige og effektive motorer.

Hyundai, som vil dele detaljer om Santa Cruz 15. april, har som mål å nå viktige salgstall, spesielt i det amerikanske markedet. Firehjulstrekk Santa Cruz blir produsert i sommer på Hyundai-anlegget i Montgomery, Alabama.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar