Kvinner som forbereder seg på fødsel med gravid gravid yoga

kvinner gjør seg klar for fødsel med gravid gravid online
kvinner gjør seg klar for fødsel med gravid gravid online

Graviditetsprosessen, som er spennende og full av opplevelser, fører også med seg mange usikkerheter. I denne perioden hjelper det å gi plass til aktiviteter som nærer kroppen og sjelen å få en behagelig graviditet og fødsel, samtidig som stresset på forventede mødre reduseres.Graviditet er en mirakuløs prosess, men mange forventende mødre møter dype følelser av usikkerhet, usikkerhet og angst under denne prosessen. I denne prosessen bidrar fysiske aktiviteter så vel som medisinske undersøkelser for mor- og babyhelse til en sunnere og morsommere prosess. Graviditetsyoga, som inkluderer bevegelser og pusteteknikker som ikke bare styrker forventede mødre fysisk og følelsesmessig, men som også forbereder dem mentalt for fødsel i forskjellige stadier av svangerskapet; Det hjelper å leve øyeblikket med bevissthet og å kommunisere med babyen før fødselen. Studio Best Self Founder Emir Kurşunoğlu uttalte at fysiske aktiviteter vil være viktigere for en sunn graviditetsperiode, spesielt i disse dager, som er inaktive hjemme, og at alle forventede mødre som har fått legegodkjenning, kan slappe av med gravide yogatimer online.

Med sitt medlemssystem tilbyr Studio Best Self online yoga, pilates-klasser og meditasjonstimer for forskjellige nivåer på forskjellige tidspunkter av dagen, og Glowy Self-klasser spesielt forberedt for gravide og økter som ikke inneholder vanskelige stillinger og er blandet med flere repeterende stillinger. Mens fysiske yogastillinger, mentale og åndelige øvelser under graviditeten forbereder mødre på fødselen; bidrar til en sunnere og kraftigere graviditetsprosess.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar