Maraton kjøres for andre gang søndag 11. april

maratonisme vil løpe for andre gang på søndag april
maratonisme vil løpe for andre gang på søndag april

Tusen 11 idrettsutøvere, som vil delta i den internasjonale organisasjonen 314. april, vil reise mer enn 26 tusen kilometer og på sett og vis ta en halvverdensturné på gaten i Izmir.Marathonİzmir, den første internasjonale maraton i İzmirs historie, organisert med temaet "Ormanİzmir" i fjor, kjøres for andre gang søndag 11. april. Inntil nå har 17 idrettsutøvere blitt registrert i MaratonIzmir, hvor 314 globale mål som er bestemt av FN for en "bærekraftig verden" vil bli brukt som en milepæl. Mens 10 idrettsutøvere på 914 km og 42 idrettsutøvere på 400 km vil konkurrere om medaljer, vil den totale distansen som skal kjøres overstige 26 tusen kilometer, og på en måte vil en halvverdenturné bli gjort på gatene i Izmir.

67 eliteutøvere skal starte

Idrettsutøvere fra Kenya, Etiopia, Bahamas, Romania og Rwanda vil løpe på Maratonİzmir, som er kandidat til kategorien "Bronse" i sitt andre år når det gjelder organisasjonssuksess, deltakerkvalitet og antall. Det faktum at 30 idrettsutøvere, totalt 67 tyrkiske idrettsutøvere, har elitestatus blir sett på som en viktig indikator på at løpet vil være ganske omstridt. Den flate skråningen på 42 km sporet mellom Kültürpark - Mavişehir - Izmir Marina - Kültürpark vil også gi veldig gode karakterer.

Mester Sang Benard er i Izmir igjen

Kenyanske Sang Benard, den 2020 kilometer store herremesteren i Marathon, som ble arrangert for første gang i 42, deltar i løpet 11. april. Benard, hvis beste tid er 2.11.49, løp 2.14.53 i fjorårets løp. Kenyanske idrettsutøvere, som skiller seg ut med sin suksess i langdistanseløp over hele verden, vil kjøre mot mye tøffere motstandere denne gangen i MaratonIzmir, og det forventes derfor et løp som tar hvert sekund.

Gjorde et navn i den internasjonale plattformen

Hakan Orhunbilge, leder for Izmir Metropolitan kommunes ungdoms- og idrettsavdeling, understreket at økningen i antall eliteidrettsutøvere viser løpskvaliteten og sa: ”Maraton er et av de viktigste elementene i promoteringen av byen. Selv om Maratonİzmir bare er i sitt andre år, har det nådd et punkt på den internasjonale arenaen både når det gjelder organisasjonskvalitet og deltakerkvalitet. Vårt mål; "Å heve Maratonİzmir til kategorien Bronse og deretter Sølv ved å gjøre det bedre hvert år."

Izmir vil være en sportsby

Izmir Metropolitan Belediyespor-president Ersan Odaman påpekte at til tross for de alvorlige forholdene i pandemiperioden, ble alle forhold for helse og sikkerhet tatt, “Vi har vist organisasjonens kvalitet med MaratonIzmir, U19 og U18 European Beach Volleyball Championships som vi har organisert i Izmir siden det første COVID-22-tilfellet ble oppdaget. Vi går mot vårt mål om å gjøre İzmir til et senter for internasjonale mesterskap og en sportsby. Maratonİzmir utgjør det viktigste trinnet i denne utgangen ”.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar