Nasjonalt signalsystem mottar internasjonalt sertifikat

nasjonale signalsystemet mottok internasjonal sertifisering
nasjonale signalsystemet mottok internasjonal sertifisering

TCDD har oppnådd en internasjonal suksess i arbeidet de utfører for å sikre høysikkerhet i jernbane. TCDD legger vekt på signalstudier for å gjøre sikrere og raskere transport av tog på jernbane, og TÜBİTAK BİLGEM har oppnådd en viktig suksess. Signalsystemet utviklet av tyrkiske ingeniører er sertifisert på SIL4-nivå, slik at landet vårt kan si noe om dette på den internasjonale arenaen.Som et resultat av TCDDs innsats for å få slutt på utenlandsk avhengighet, slutter det nasjonale signalforriglingssystemet og trafikksentralen avhengigheten av utlandet. Arbeidet med å utvide det nasjonale signalsystemet på jernbanelinjer har begynt.

Arbeidet som skal utføres for å sertifisere at jernbanesignaliseringssystemene, som krever et høyt sikkerhetsnivå, er gyldige og kompetente på både nasjonalt og internasjonalt nivå, ble inkludert i formidlingsprosjektene. Dermed Domestic Signal System; Med den vellykkede gjennomføringen av den internasjonale sikkerhetsrevisjonen for jernbanelåsingssystemer, er den sertifisert på SIL4-nivå, som er det høyeste sikkerhetsnivået som kan oppnås på jernbanen. Systemet utviklet av tyrkiske ingeniører avsluttet den utenlandske avhengigheten og begynte å bli krevd av mange land.

EKSPORTAVHENGIGHETEN ER SLUTT TEKNOLOGISK EKSPORT STARTER

Innenfor studiene initiert av TCDD i 2005, med støtte fra TÜBİTAK Public Research Support Group (KAMAG), ble National Signal Project lansert i 2009 som et pilotprosjekt ved Mithatpaşa stasjon, sammen med TCDD og TÜBİTAK BİLGEM Information Technologies Institutt (BTE).

Det nasjonale signalsystemet blir for tiden tatt i bruk i linjeseksjonene Ortaklar - Denizli, Malatya-Elazığ, Afyon-Karakuyu, Isparta-Burdur-Denizli, Kayaş-Yerköy i samarbeid med TÜBİTAK BİLGEM og TCDD. Systemets Torbalı - Ödemiş og Halkalı - Çerkezköy Studier vil bli startet for å sette den i drift i linjeseksjoner.

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu sa: “Vår prioritet er lokalitet og nasjonalitet i alle våre investeringer. Dette er vårt mål både innen romteknologi og i jernbaneinfrastrukturarbeidene våre. Vi gjør viktige fremskritt innenfor rammen av prosjektene vi har opprettet. Dette er målet vi satte for alle enheter i vår tjeneste. "Vi vil starte teknologisk eksport ved å avslutte vår utenlandske avhengighet."

TCDD, daglig leder Ali İhsan Uygun sa at systemet vil bli brukt i alle jernbaner, sa utviklingsstudier av det nasjonale signalsystemet på ETCS nivå 1-nivå, som også brukes i høyhastighetstoglinjer, pågår, og laboratoriefasen er fullført. På denne måten vil det være mulig å bruke systemene våre på alle våre jernbaner, inkludert høyhastighetstoglinjer. Sertifisering av det nasjonale signalsystemet på SIL4-nivå baner vei for at det kan være et tyrkisk merke og eksportere til utlandet ”.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar