Merk følgende! Kan forårsake overdreven utgifter

Ikke la psykologien din forverres mens du venter på våren
Ikke la psykologien din forverres mens du venter på våren

Plutselige endringer i lufttemperaturen som oppstår med vårens ankomst kan påvirke menneskets psykologi negativt. Ettersom stresset som oppstår i løpet av vårmånedene kan føre til depresjon, kan det motsatte av denne situasjonen føre til at euforiske følelser oppleves for mye. Sykdomsbildet av denne bipolare tilstanden kalles manisk angrep, og forstyrrelsen personen er i kalles bipolar lidelse.For ikke å bli berørt av dette problemet, også kjent som affektiv lidelse, bør noen forholdsregler tas i løpet av vårmånedene. Spesialist fra Memorial Kayseri Hospital Psychiatry Department. Dr. Şaban Karayağız ga informasjon om bipolar, det vil si affektiv lidelse, som forekommer hos mange mennesker med endring av lufttemperatur.

Det kan også føre til overdreven bruk

Effekten av sesongmessige endringer på menneskers psykologi er et bevist faktum i vitenskapelig forskning. Selv om det generelt antas at bare sesongdepresjon forekommer ved sesongoverganger, oppstår en stemningsforstyrrelse som er det motsatte av depresjon, det vil si følelsesmessig sammenbrudd, med forlengelsen av dagene om våren, den gradvise visningen av det varme ansiktet på sol og oppvarming av været. I denne perioden, manisk angrep manifestert av overløp eller økning i følelser; Det fører til overdreven glede og glede, søvnløshet, økt energi, ønsket om å snakke for mye eller bruke for mye penger.

Ikke forveksles med depresjon

Om våren sees et overløp eller en økning i følelser, og personen kan føle seg lykkeligere eller mer sint enn han er. Følelsene fortsetter å stige uforminsket om våren. Akkurat som emosjonell kollaps er et avvik fra det normale, er overdreven økning i følelser et avvik. Imidlertid, så lenge økningen i følelser ikke er overdrevet, vil det kanskje ikke bli lagt merke til av de rundt. På den annen side forårsaker depresjon, som er et tilbakevendende helseproblem, emosjonell kollaps om høsten og vinteren. Det er fastslått at sesongdepresjon og relaterte selvmordshandlinger er høye, spesielt i de baltiske landene, som lengter etter solen.

Symptomer som hjelper med å diagnostisere sykdommen

  • Mennesker som har et manisk angrep om våren, kan vanligvis bli lagt merke til av de rundt dem med uttalelser som "Hans glede er veldig bra, jeg har aldri sett ham lykkelig slik".
  • Økningen i følelsesnivå, som er hovedtrekket i denne perioden, sees i samme hastighet det meste av dagen i minst 7 dager.
  • Andre symptomer er økt tenkning, økt tale, følelse av energi til tross for liten eller ingen søvn.
  • Unnlatelse av å se årsak og virkning sammenhengen mellom hendelsene, investeringene uten å tenke på slutten av denne perioden, og den ukontrollerte utførelsen av de morsomme aktivitetene er også blant symptomene på det maniske angrepet.

Hvis det ikke blir behandlet, kan bildet bli verre.

Når bildet noen ganger er alvorlig, kan disse følelsene ledsages av hallusinasjoner eller vrangforestillinger. Ekstreme symptomer som å se seg selv i høy posisjon, føle seg som helgener, snakke med overnaturlige vesener (engler eller demoner) kan være resultatet av dette tankeinnholdet. Sykdomsbildet kalles manisk angrep og forstyrrelsen personen er i kalles bipolar (bipolar) lidelse. Det er en lidelse med høyere genetisk overføring sammenlignet med andre psykiske lidelser. Det pleier ofte å bli kronisk eller tilbakevendende. Biologisk er det bestemt at utskillelsene av visse hormoner som serotonin og noradrenalin forstyrres i hjernen. Når et slikt ubehagssymptom observeres, bør personen definitivt konsultere en spesialist.

Forslag til beskyttelse mot humørsykdommer

  • I løpet av vårmånedene bør det gjøres endringer i kostholdet for å unngå følelsesmessige forstyrrelser. Mat som er lett å fordøye, bør velges. Et balansert og sunt kosthold bør tas, og den daglige mengden vann kroppen trenger, bør definitivt tas.
  • Du bør sove minst 7 timer om dagen, og følge søvnmønsteret og varigheten. Kaffe og te som vil forstyrre søvnen bør unngås.
  • Dagslys skal brukes lenge, ingen tid skal brukes innendørs, solfylte områder bør foretrekkes hjemme og på arbeidsplasser.
  • Lyse klær som reflekterer sollys, bør brukes, og klær med fin struktur og pust bør foretrekkes.
  • Vær oppmerksom på økningen i energi hos personen, og hvis det er en forurenset glede, bør den følges.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar