OYAK Ro-Ro Port vil være det nye senteret for global billogistikk

første ekspedisjon til oyakin automotive fokusert ro ro port
første ekspedisjon til oyakin automotive fokusert ro ro port

OYAK Maritime and Port Management INC. Den første prøveferden ble vellykket gjennomført i den felles havneoperasjonen, som ble etablert av den japanske NYK Line (Nippon Yusen Kaisha) i samarbeid med alle merkevarer i Körfez-distriktet i Kocaeli. Den bilfokuserte Ro-Ro Port, som vil tjene på internasjonale standarder, forbereder seg på å bli det nye senteret for global billogistikk.En av Tyrkias viktigste behov 'bilfokuserte Ro-Ro-havner i den første internasjonale prøvekjøringen ble holdt. I den første reisen, som startet fra Constanta (Romania) og fullført med suksess i Gulf-regionen, ble importerte kjøretøy evakuert ved havnen. Ro-Ro-porten, som har vært under bygging siden 2019, vil bli eksport- og importporten til internasjonale bilmerker etter den offisielle åpningen de neste dagene.

Det vil gi betydelige bidrag til nasjonal økonomi

Den japanske giganten NYK implementert i samarbeid med havnen, det er lokomotivet til Tyrkias eksport for å møte nye behov og krav skapt av bilindustrien vil gi et viktig bidrag til nasjonaløkonomien. Årlig 780 tusen kjøretøyer som håndterer kapasitet og totalt 265 XNUMX kvadratmeter innendørs parkering med bare havn som vil tjene bilindustrien, "etablerte den første utenlandske partneren i Tyrkia, som vil tjene bilsektoren Ro-Ro-port, skillet mellom å være den største havnen i deres felt som bærer. "

Ruten for internasjonal billogistikk endres i april

OYAK, daglig leder Süleyman Savaş Erdem, bemerket at den vellykkede gjennomføringen av den første testreisen er et historisk øyeblikk for den internasjonale bilindustrien. de eldste og største rederiene i verden. Gjennomføringen av alle prosessene i den første ekspedisjonen i samarbeid med OYAK Group Companies gjorde oss også stolte. Vår løsning på dette vil være flere investeringer i Tyrkia er et veldig viktig behov, som en indikasjon på vår tillit til bilindustrien. Jeg ønsker at havnen vår, som vil endre ruten for internasjonal billogistikk på kort tid og bli sentrum, vil være gunstig for landet vårt ”.

Lav fraktkostnad øker potensialet for Ro-Ro-porter

Sjøtransport, som har en andel på 90 prosent av total transport, er stadig mer etterspurt over hele verden som den laveste kostnadstransportmetoden. I tillegg til kostnadsfordelen ser man at selskaper foretrekker multimodal transport med Ro-Ro-porter, som har økt potensial ettersom land vender seg til sjø- og jernbanetransport i miljøets bærekraft. Med alle disse er Tyrkias viktigste eksportmarked, EU, som reduserer veitransport, sjøtransport planlagt å oppmuntre til og fremme politiske endringer.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar