Registrer deltakelse i BOTAV Rally Bodrum Race

Rekorddeltakelse i BOTAV Rally Bodrum Race
Rekorddeltakelse i BOTAV Rally Bodrum Race

BOTAV Rally Bodrum, det første løpet i 2021 Demir Berberoğlu Season og Şevki Gökerman Rally Cup, vil finne sted 10.-11. April med deltakelse av 84 biler og 168 idrettsutøvere med høyest deltakelse de siste årene.Bodrum Promotion Foundation av Karya Automobile Sports Club (BOTAV) og Bodrum kommune i samarbeid med Sports Betting Castrol, Evofo til KFC, Oasis i Bodrum, Salt Life, Russland-Tyrkia Business Council, Forever Hotel Polat Wales Water TED basement College, Lujo Hotel Rallyet, organisert med bidrag fra Pirelli, Toyscar Bodrum, Fora Vehicle Tracking, Telsan og Era Outdoor, starter 10. april med startseremonien ved Myndos Gate klokka 18.30.

Organisasjonen, der TED Bodrum College skal brukes som serviceområde og rallysenter, starter klokken 11 søndag morgen 08. april og avsluttes med utdelingen som skal holdes på målpallen kl. 00 etter kl. passerer 6 spesielle etapper i Yaliciftlik-Kızılağaç-regionen.

All utvikling i rallyet, direktesendinger fra etappene mellom 11 og 08 søndag 30. april med KAROSK BODRUM YouTube sendes på kanalen.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar