Rettsmedisinsk institutt for å rekruttere 79 kontraherte ansatte

rettsmedisinsk institusjon
rettsmedisinsk institusjon

Å bli ansatt som kontrahert personell i den sentrale og provinsielle organisasjonen for rettsmedisinsk institusjon i samsvar med artikkel 6 / B i tjenestemannsloven nr. 6, i henhold til "Prinsippene for ansettelse av kontrahert personell", som trådte i kraft med regjeringsdekretet datert 1978 og nummerert 7/15754 omtrent til;Muntlig eksamen som skal avholdes av Forensic Medicine Institute for stillingene til 1 andre tekniske servicepersonell (kjemiker), 18 arbeidere, 24 beskyttelses- og sikkerhetsansvarlige, 30 teknikere og 3 støttepersoner (tjener), hvis beliggenhet, tittel, kvalifikasjon og spesialitet vilkårene er spesifisert i vedlegg-4 I følge resultatet vil kontrahert personell være ansatt.

For detaljer om annonse KLIKK HER

Kandidater som deltok i KPSS 2020 og fikk minst 70 poeng fra den typen poengsum som kreves for hver stilling, vil kunne søke om de muntlige eksamenene som holdes av formannskapet for Forensic Medicine Institute. De som vil søke må oppfylle vilkårene som er oppgitt i 5. og 6. artikkelen i Justisdepartementet, tjenestemannens undersøkelses-, utnevnelses- og overføringsforskrift og vilkårene spesifisert i 4. artikkel i denne kunngjøringen.

For muntlige eksamener, basert på poengene som er oppnådd i den sentrale eksamenen, vil kandidatene bli invitert opptil 3 ganger antall stillinger som er kunngjort for hver stilling, og starter med høyest poengsum.

De som vil søke må oppfylle følgende generelle og spesielle vilkår spesifisert i vedlegg-1.
Generelle betingelser:

  • a) være statsborger i Republikken Tyrkia,
  • b) For å oppfylle alderskravene spesifisert i artikkel 22 i lov nr. 2021 657. april 40, som er fristen for søknaden, og ikke være 35 år fra og med den første dagen i januar det året da den sentrale eksamenen holdes. (De som er født 01. januar 1985 eller senere, vil kunne søke.)
    Å være under 2020 år fra den første dagen i januar i året der den sentrale eksamenen (KPSS-30) avholdes for verne- og sikkerhetsansvarlig stilling. (De som er født 01. januar 1990 eller senere, vil være i stand til for å søke om eksamen.)
  • c) ikke har noen interesse i militærtjeneste eller ikke har nådd militærtjenestealder, fullført aktiv militærtjeneste eller utsatt eller overført til reserveklassen,
  • ç) Ikke å bli dømt for forbrytelsene som er oppført i den endrede 657/48-A / 1-klausulen i lov nr. 5,
  • d) Uten å berøre bestemmelsene i artikkel 657 i lov nr. 53, uten å ha psykiske lidelser som kan hindre ham i å utføre sin plikt kontinuerlig,
  • e) ikke å bli fratatt offentlige rettigheter,
  • f) Å ha den utdannelseskvalifikasjonen som kreves for at stillingen kan utnevnes innen fristen.

Sted og metode for påføring

Søknader fra Forensic Medicine Institute http://www.atk.gov.tr Det vil bli laget på det offisielle nettstedet på adressen. Ingen dokumenter vil bli sendt med post eller andre kommunikasjonskanaler etter at søknaden er gjort på nettstedet. Under søknaden må fotografiet, KPSS-resultatdokumentet, vitnemålet eller midlertidige konfirmasjonssertifikat og det spesielle sikkerhets-ID-kortet (merket med pistolen) for verne- og sikkerhetsansvarlig stilling lastes opp til systemet, slik at kandidatene må ha pdf eller bilde formatet på disse dokumentene er klare. Søknadsregistreringsnummeret vil automatisk bli gitt av systemet til kandidatene som fullfører søknadsprosessen riktig.
Kandidater vil bare kunne gjøre en søknad for hver kontraktsstilling og tittel. Hvis den samme kandidaten søker om mer enn en stilling og tittel, vil alle søknadene deres bli ansett som ugyldige, og de som har tatt eksamen på denne måten vil ikke bli startet selv om de lykkes.

Søknadsdatoer

Søknader starter kl 12:2021 mandag 10. april 00 og slutter kl 22:2021 torsdag 17. april 00.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar