SERÇE-3 UAV utfører fly på Land Aviation Command

spurv fløy på landflykommandoen
spurv fløy på landflykommandoen

"Life of Mehmetçi, Empowered by Domestic and National Technology" ble holdt på Land Aviation Command. For at Mehmetçik med hell kunne oppfylle sin plikt under alle vær- og terrengforhold, produserte den tyrkiske forsvarsindustrien, de tyrkiske væpnede styrkenes tilknyttede selskaper og forsvarsdepartementet leveområder, sikkerhets- og bekvemmelighetsfasiliteter, klær, verneklær, våpen, utstyr og matforsyninger ble introdusert for publikum.Blant systemene som ble introdusert på utstillingen, var også SERÇE-3 Multi-Rotor Unmanned Flying System, som skiller seg ut med sin høye lastekapasitet og vindmotstand, og dets fullt autonome bruksfunksjoner, blant systemene som ble introdusert på utstillingen. SERÇE-3s fly ble også utført under presentasjonen.

For å sikre den nære sikkerheten til basisområdet, blir bildene hentet fra luften av SERÇE kontinuerlig undersøkt, slik at de nødvendige forholdsregler tas på forhånd mot angrepene som kan gjøres mot basisområdet.

SERÇE-2016 og SERÇE-1-systemer, som ble signert med forsvarsindustriens formannskap (forsvarsindustriens forsvarsindustri på den tiden) i desember 2 og trengte for landstyrkekommandoen, luftvåpenkommandoen, Gendarmerie-generalkommandoen og generalen Sikkerhetsdirektoratet, ble levert og tatt i bruk. Senere ble det nye SERÇE-3-systemet utviklet, som inkluderer tilbakemeldinger mottatt fra feltet og tilleggsforespørsler fra brukeren om behovene til Land Forces Command and Air Forces Command.

Kommunikasjonsområdet til SERÇE-3-systemet ble økt til 1 kilometer sammenlignet med SERÇE-2 og 10. 3D-kartsimulering er lagt til bakkestasjonen til Sparrow-3-systemet, som laseravstandsmåler er lagt til som nyttelast.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar