Dommerstyret og påtalemyndighet for å rekruttere 3 funksjonshemmede arbeidere

dommer- og påtalemøteråd
dommer- og påtalemøteråd

Som rengjøringsoffiser gjennom İŞKUR innenfor rammen av forskriften om undersøkelse, utnevnelse og overføring av personalet i dommer- og påtalemyndigheten og forskriften om prosedyrer og prinsipper for ansattes rekruttering i offentlige institusjoner og organisasjoner, som skal ansettes i omfanget av arbeidsloven nr. 4857 i generalsekretariatet for dommer- og påtalemøteriet. tre) faste arbeidstakere med nedsatt funksjonsevne vil bli ansatt.Kandidater som oppfyller kravene kan sende inn søknadene sine mellom 12.04.2021-16.04.2021 til İŞKUR Ankara provinsdirektorat personlig eller http://www.iskur.gov.tr De trenger å gjøre kl.

For detaljer om annonse KLIKK HER

GENERELLE FORKLARINGER 

1. Kandidater som har rett til å bli utnevnt til de kunngjørte stillingene som et resultat av søknaden, vil bli ansatt som faste arbeidstakere innenfor rammen av bestemmelsene i arbeidsloven nr. 4857.

2. Fra og med 4, som er søknadsfristen for kandidatene som er inkludert i artikkel 16 i forskriften om prosedyrer og prinsipper for rekruttering av arbeidere til offentlige institusjoner og organisasjoner;

a) etter å ha fylt 18 år,

b) Må være under 36 år,

c) Å være tyrkisk statsborger, uten å berøre bestemmelsene i lov nr. 2527,

ç) Ikke å bli fratatt offentlige rettigheter,

d) Selv om periodene spesifisert i artikkel 53 i den tyrkiske straffeloven har gått; Forbrytelser mot statens sikkerhet, selv om fengselsstraff eller benådning i ett år eller mer for en forbrytelse begått med vilje, forbrytelser mot den konstitusjonelle orden og dens funksjon, underslag, utpressing, bestikkelse, tyveri, svindel, svindel, misbruk av tillit , uredelig å ikke bli dømt for konkursforbrytelser, rigging av anbudet, rigging av utførelsen av handlingen, hvitvasking av eiendelene som følger av forbrytelsen eller smuglingen,

e) Når det gjelder militær status;

  • Ikke å ha noe å gjøre med militærtjeneste,
  • Ikke har nådd militærtjenestealder,
  • Hvis han har nådd militærtjenestealderen, har fullført aktiv tjeneste eller utsatt militærtjeneste eller overført til reserveklassen,

f) Ikke har psykiske lidelser som kan hindre ham i å utføre sin plikt kontinuerlig.

3. Forespørsler blir oppfylt på Ankara-provinsnivå, og søknader fra de som er bosatt i Ankara fra kunngjøringsdatoen vil bli akseptert.

4. Kandidater må ikke ha mottatt pensjon, alders- eller uførepensjon fra noen trygdeinstitusjon.

5. Kandidater er pålagt å sertifisere sin funksjonshemning med en medisinsk styrerapport for funksjonshemmede hentet fra autoriserte helseinstitusjoner i samsvar med gjeldende lovgivning.

6. Kandidatene må ha uteksaminert minst grunnskolen og høyst videregående opplæring. Søknader om søkere med tilknyttet grad eller høyere vil ikke bli akseptert.

7. "De som har prioritet i stillingsannonsering" spesifisert i artikkel 5 i forskriften om prosedyrer og prinsipper for rekruttering av arbeidstakere til offentlige institusjoner og organisasjoner, vil ikke utgjøre en rett til fordel for søkeren i stilling.

8. Liste over hovedkandidater som er underlagt tegning; Basert på listen sendt av İŞKUR og inkluderer alle søkere som oppfyller kravene i forespørselen, fire ganger det tilgjengelige personalet; Listen over søkere som har fortrinnsrett vil bli bestemt ved loddtrekning før notarius, fire ganger antallet ekskluderte ansatte, på grunnlag av alle som er i dette omfanget.

9. Lottetrekkingen vil bli avholdt den 27 kl 04:2021 i nærvær av en notarius publicus i konferansesalen til dommer- og påtalemøterådet. Besøkende vil ikke bli akseptert innenfor omfanget av Covid-10.00-tiltak.

10. Originale kandidater hvis navn blir bestemt som et resultat av lotteriet vil bli tatt til muntlig eksamen. Den muntlige eksamenen blir gjennomført i samsvar med utdanningsnivået til kandidatene for å måle deres kompetanse i oppgavene de vil være forpliktet til å utføre fra fagkunnskap og ferdigheter knyttet til tjenesteområdet de søker om.

11. Kandidater som har rett til å avlegge den muntlige eksamen, men som ikke tar eksamen på de kunngjørte eksamensdatoene, anses å ha mistet retten til å gå opp til eksamen.

12. Alle kunngjøringer http://www.hsk.gov.tr Det vil bli kunngjort på internettadressen. Disse kunngjøringene har karakter av varsel, og ingen skriftlige varsler vil bli gjort.

13. En to-måneders prøveperiode vil bli anvendt for utnevnt personale og stillinger. Arbeidskontrakten kan avsluttes av generalsekretariatet for dommer- og påtalemøteriet innen prøveperioden uten behov for varslingsperiode og uten kompensasjon.

14. Dagslønnen for året 2021, som er planlagt rekruttert til de arbeidstakere som har rett til å bli utnevnt, vil bli utbetalt som brutto 124,02 TL (hundre og tjuefire lira to kuruş) til de som vil bli ansatt i rengjøringsansvarlig stilling.

Dokumenter som skal rekvireres fra de som er kvalifisert for utnevnelse

1-læring sertifikat,

2 - Kopi av identitetskort,

3- Kriminelle poster, (fra statsadvokatembetet eller med e-regjeringspassord http://www.turkiye.gov.tr. Rettsavgjørelsen angående kriminell journal for de som har kriminell journal vil bli bedt om fra adressen),

4-sertifikat for militær status (som indikerer demobilisering, utsettelse eller unntak)

5- Informasjonsskjema for jobbforespørsel (med bilde)

6- Sikkerhetsundersøkelse og arkivforskningsskjema (med foto, fylles ut i datamaskin).

7- Uførhetsstatusen som skal tas fra de fullverdige statlige sykehusene tilknyttet Helsedepartementet og helsestyrets rapport, vil bli bedt om, noe som indikerer at det ikke er noen hindring for å jobbe som arbeidstaker.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar