Tradisjonelle internasjonale barrierefrie Erciyes-dager

Tradisjonelle internasjonale barrierefrie Erciyes-dager
Tradisjonelle internasjonale barrierefrie Erciyes-dager

De "internasjonale barrierefrie Erciyes-dagene", som tradisjonelt arrangeres hvert år, ble arrangert på Erciyes skisenter med deltakelse av begrensede funksjonshemmede innenfor koronavirustiltak.Kayseri Erciyes Inc. Organisert årlig av barrierefrie Erciyes Days, Kayseri Metropolitan Municipality, Arlberg Sport, Ace Hotel, Kayseri Transportation Inc., Spor A.Ş. Den ble holdt for 10. gang i Tekir-regionen på 2.200 meter med støtte.

være i stand til å uttrykke seg i den sosiale sfæren til funksjonshemmede, organiserte aktiviteter for å sikre deres fjellsport og deltakelse i kulturelle aktiviteter. år ble laget av et visst antall deltakere. Å vise at det ikke er noen hindring for snø og fjellsport, og funksjonshemmede personer likte snøen til det fulle i arrangementet, der masker, avstand og hygienebestemmelser ble nøye anvendt.

Kayseri Erciyes Disabled Winter and Outdoor Sports Club Vice President Kadircan Gökalp sa: ”Dessverre kunne ikke våre venner fra den andre byen komme på grunn av pandemimiljøet. Symbolsk sett kom vi sammen med en viss venn fra Kayseri for å gjennomføre denne hendelsen, ”sa han.

Nazım Eraslan, som reiste seg fra rullestolen og gikk på ski med et snowboard, sa: “Hindringen ender bare i hjernen. Vi kjenner ikke igjen noen andre fysiske funksjonshemninger. Vi var litt stillesittende på grunn av pandemien, men vi hadde en så god mulighet med denne organisasjonen i Erciyes. Tusen takk til alle som bidro. Mitt råd til våre funksjonshemmede brødre og søstre er å aldri miste troen. Hvis de anstrenger seg, vil de definitivt få sine belønninger, ”sa han.

Harun Mut, som mistet det ene benet som følge av koldbrandssykdom i en alder av 7 år, er ikke en funksjonshemmet person. Det er ingenting vi ikke kan gjøre hvis vi overvinner hindringen i våre sinn. Hvis jeg kan gå på ski med den ene foten, kan alle gjøre denne sporten med mer. La dem ikke være låst hjemme, de kan gjøre mange sportsgrener utenfor. Med denne hendelsen i Erciyes fikk vi muligheten til å nyte fjelluften og ha det hyggelig.

Vinnerne av ake-, bueskyting- og dartkonkurranser organisert innenfor rammen av 10. Barrierefrie Erciyes-dager mottok sine medaljer fra Kayseri Erciyes A.Ş. Retning. Vekslingskurs. Hode. Dr. Murat Cahid Cıngı presenterte den. Cıngı, "Vi er bare skiorganisasjoner laget på internasjonalt nivå for våre funksjonshemmede borgere i Tyrkia, og hvert år må vi nøye oss med mindre entusiasme fra våre deltakere med denne aktiviteten som forårsaker viruset til koret i år. I samsvar med pandemireglene tok vi alle våre forholdsregler og arrangerte våre gjester på best mulig måte. Vi har gitt våre funksjonshemmede brødre og søstre, som har vært stengt i lang tid, et miljø der de kan ha det hyggelig med forskjellige aktiviteter, om enn begrensede. Vi håper at vi som land vil bli kvitt koronavirusproblemet så snart som mulig, og vi vil organisere arrangementet igjen i de kommende årene i en festivalatmosfære. "

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar