Türksat 5A bosetter seg i sin bane i verdensrommet i mai

Turksat sitter i sitt ytre rom i mai
Turksat sitter i sitt ytre rom i mai

Türksat A.Ş. Minister Karaismailoğlu, som besøkte Gölbaşı-campus, kunngjorde datoene for Türksat 5B og Türksat 6A som skulle sendes til verdensrommet.Karaismailoğlu sa: “Vi lanserer Türksat 5B-kommunikasjonssatellitten i verdensrommet i fjerde kvartal i år. Vi planlegger å sende Türksat 6A til verdensrommet i 2022. Turksat fullførte tre fjerdedeler av 5A-reisen som vi lanserte i januar. Satellitten vår den første uken i mai til den 31 grader østlige banen ulaşacak.türki er innen satellitt, og romsystemer blir nå en internasjonal aktør, "sa han.

Adil Karaismailoğlu, transport- og infrastrukturminister, Türksat A.Ş. Ved å besøke Gölbaşı-campus; kom med viktige uttalelser til pressen. Karaismailoğlu minnet at de planlegger å sende Türksat 6A til verdensrommet i 2022, som planlegges utviklet og produsert helt med nasjonale midler, og at Türksat også tilbyr en viktig tjeneste ved e-Government Gate; Han rapporterte at det i gjennomsnitt blir gjort mer enn 6 millioner oppføringer daglig til e-Government Gateway.

"Vi ønsker å være et ledende land i regionen og et merke i verden med våre satellittjenester."

Som i Tyrkias satellittteknologi øker det hastigheten innen romaktiviteter; Sagt at produksjon, integrering, testing og lansering av nye og innenlandske kommunikasjonssatellitter er erfarne sammenflettet, sa minister Karaismailoğlu:

"Tyrkia innen satellitt- og romfartssystemer er nå en internasjonal aktør. Som transport- og infrastrukturdepartementet holder vi oss i live ved å oppdatere strategiske kommunikasjonssystemer på tidspunktet for publisering og internettilgangstjenester. Vi ønsker å være ledende i vår region og en høy merkevareverdi i verden med vår TV- og radiosending via satellitter, internettilgang og andre merverditilsetningstjenester. "

"Türksat 5A fullførte tre fjerdedeler av reisen."

Påminner om at Türksat 5A-kommunikasjonssatellitten, som ble vellykket lansert fra Cape Canaveral-basen i begynnelsen av januar, fortsetter sin orbitale reise, sa minister Karaismailoğlu at Türksat 35A, som nådde en avstand på 160 tusen 5 kilometer fra verdensekvator, har fullført tre -kvarter for reisen, bemerket at den ville nå den østlige banen. Karaismailoğlu, "Da vi inngikk satellittkommunikasjonstjenester, vil Tyrkia, Europa, Midtøsten, Nord-Afrika, Midt-Vesten og Sør-Afrika, samt Middelhavet, Egeerhavet og Svartehavet være under dekning. Satellitten vår vil føre vårt land til ligaen med ledende land i verden ved å bruke det nye Ku Band i datakommunikasjonstjenester sammen med TV-kringkasting. Türksat 31A, som vil tilby TV-kringkasting og kommunikasjonstjenester av bedre kvalitet med det elektriske fremdriftssystemet, vil tjene i 5 år ”.

"Türksat 5B-kommunikasjonssatellitt vil bli lansert i verdensrommet i fjerde kvartal i år."

Minister Karaismailoğlu bemerket at kommunikasjonssatellittrafikken fortsetter i landet, og uttalte at Türksat 5B-kommunikasjonssatellitten, som nærmer seg slutten av produksjonsprosessene, vil bli lansert i verdensrommet i fjerde kvartal i år; han sa:

“En av de fremtredende egenskapene til Türksat 42B, som vi vil sende til en bane på 5 grader øst, er at den vil øke Ka-Band datakommunikasjonskapasiteten med 15 ganger. Med denne funksjonen vil vår Türksat 5B-kommunikasjonssatellitt tilby avanserte datakommunikasjonstjenester til land-, luft- og sjøbiler. På denne måten vil det fokusere på markedet for kommersielle skip og lufttransport. Turksat 5B vil dekke hele Midtøsten, Persiabukta, Rødehavet, Middelhavet, Nord- og Øst-Afrika, Nigeria, Sør-Afrika og dets naboland. "

"Vi planlegger å sende Türksat 6A til verdensrommet i 2022."

Minister Karaismailoğlu, som uttalte at produksjons- og integreringsprosessene til Türksat 6A Domestic Communication Satellite, som er planlagt utviklet og produsert helt med nasjonale midler, fortsetter også intensivt.

“I tråd med planleggingen fortsetter integrasjonsaktivitetene til ingeniørmodellen og flymodellen samtidig på Türksat 6A-satellitten. Integrasjonsaktivitetene til ingeniørmodellen og flymodellen på Türksat 6A-satellitten fortsetter samtidig, og integrasjonsaktivitetene til flymodellen vil være fullført i 2021 og miljøtestfasen vil begynne. Vi planlegger å sende Türksat 6A til verdensrommet i 2022. "

"Det daglige gjennomsnittlige antall oppføringer i e-Government Gateway oversteg 6 millioner"

I mer enn et år i Tyrkia og i pandemiprosessen som berører hele verden, er livet av liv, utdanning og handel sterkt minister Karaismailoğlu, noe som indikerer at det er gjort online gjennom "en viktig digital offentlig tjeneste gitt av Turksat er porten i e-regjeringen . "Mer enn 54 tjenester som tilhører 778 institusjoner og organisasjoner leveres under ett tak gjennom e-myndighetsporten, hvor antall brukere overstiger 5 millioner. Karaismailoğlu avsluttet sine ord med å si at det daglige gjennomsnittlige antall oppføringer ved e-Government Gate, hvor et gjennomsnitt på 700 tusen mennesker kommer inn i minuttet, overstiger 4 millioner per dag.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar