14 gigantselskaper og konsortium presenterte kvalifiseringsdossier for Buca Metro Tender

Kjempefirma og konsortium sendte inn kvalifiseringsdossier til buca metro-anbud
Kjempefirma og konsortium sendte inn kvalifiseringsdossier til buca metro-anbud

İzmir Metropolitan Municipality tok det første trinnet i den internasjonale anbudsprosessen for Üçyol-Buca Metro, som vil være den største investeringen i Izmir-historien med et budsjett på 1 milliard 70 millioner euro. 14 innenlandske og utenlandske gigantiske selskaper og konsortier sendte inn kvalifikasjonsfilene sine. Etter evaluering av anbudskommisjonen vil de kvalifiserte budene bli invitert til å by.

I anbudet for bygging av tunnelbanelinjen Üçyol-Buca, som vil være 5. trinn i Izmir Light Rail System, ble de første trinns kvalifikasjonsfiler for budgivere mottatt. Filene som er åpnet på den offisielle nettsiden til European Bank for Reconstruction and Development (EBRD), som gir økonomisk støtte til prosjektet, elektronisk og live, vil bli undersøkt av Izmir Metropolitan Municipality Rail Systems Department Tender Commission. Etter at evalueringene er fullført, vil kvalifiserte budgivere bli invitert til andre trinn der pristilbud vil bli sendt inn.

buca metro

14 gigantiske selskaper og konsortier

Navnene på 14 selskaper og konsortier fra Tyrkia, Aserbajdsjan, Russland, Kina og USA som sendte inn sine kvalifikasjonsfiler for å delta i byggeanbudet er som følger:

 1. Bayburt Group & Azercon OJSC Joint Venture
 2. CCM Buca Joint Venture (CHINA State Construction, Cengiz İnşaat, MESA Mesken Joint Stock Company)
 3. China Civil Engineering Construction Corporation og Kolin Construction Joint Venture
 4. Dentas-Gurbag joint venture
 5. Doğuş Konstruksjon
 6. EEB-CRFG-CREGC-MAKYOL konsortium
 7. Gülermak Construction
 8. Dere - NORINCO-partnerskap
 9. Dillingham Construction - Özaltın Construction Joint Venture
 10. Mosinzhproekt - ENKA Business Partnership
 11. SMU Ingeokom - Metgun Business Partnership
 12. Yapı Merkezi - Nurol Joint Venture
 13. Özbal Construction
 14. Power Construction Corporation Of China - Özgün İnşaat Business Partnership

Investering vil slå rekorden

Üçyol - Buca metrolinjekonstruksjon vil være den største investeringen i Izmir historie med et budsjett på 1 milliard 70 millioner euro. 13,5 kilometer lang linje; Üçyol metrostasjon vil tjene mellom Dokuz Eylül University Tınaztepe Campus og Çamlıkule. Linjen, som vil bli bygget med dyp tunnelteknikk (TBM / NATM) ved bruk av TBM-maskinen, vil omfatte Zafertepe, Bozyaka, General Asım Gündüz, Şirinyer, Buca kommune, Kasaplar, Hasanağa Bahçesi, Dokuz Eylül University, Buca Koop og Çamlıkule stasjoner, henholdsvis.

Den vil bli integrert med İZBAN

Buca Metro ligger på Üçyol stasjon med metrolinjen som går mellom F.Altay og Bornova; Den vil bli integrert med İZBAN-linjen på Şirinyer Station. Mens du var koblet fra billettsalens etasje på Üçyol stasjon; Den vil bli koblet fra plattformgulvet på İZBAN Şirinyer Station og vil operere uavhengig av eksisterende linjer. Togsett på denne linjen vil fungere uten sjåfør.

Byggingen begynner i år. I løpet av prosjektet skal det også bygges et vedlikeholds-, verksted- og lagerbygg, som vil ha et totalt lukket areal på 80 2 mXNUMX. I to-etasjes bygningen vil underetasjen brukes som overnatting og øverste etasje brukes som vedlikeholds- og reparasjonsgulv. Øvre etasje vil også inneholde administrative kontorer og personalområder. Byggingen av Üçyol - Buca Metro Line er planlagt å starte i andre halvdel av året. Arbeidet forventes å ta fire år.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar