Byrden av Bursa-nybegynnere som krysser vil bli lettet med den nye broen

byrden til Bursa-nybegynnerkrysset vil bli lindret med den nye broen
byrden til Bursa-nybegynnerkrysset vil bli lindret med den nye broen

Mens K5 Martyrdom Bridge, designet av Bursa Metropolitan Municipality for å redusere byrden på Novice Crossroads, er et viktig alternativ til Novice and Woodland Bridges, fortsetter arbeidet med forbindelsen av broen til Hayran Caddesi raskt.

For å eliminere transportproblemet i Bursa, fortsetter Metropolitan kommune sine arbeider som utvidelse av veier og nye veier, fremme offentlig transport, og optimalisere jernbanesystemsignalering, og bringer et nytt prosjekt til Bursa, som vil puste spesielt Acemler, en av noder for bytrafikk. I Acemler, hvor den daglige gjennomsnittstettheten er rundt 180 15 kjøretøyer i Istanbul, hvor det er 10-12 prosent mer tetthet enn Martyrs Bridge den XNUMX. juli, var kjøretøyene som tidligere utførte flere martyrapplikasjoner på krysset og dreide armene. designet ved Mudanya Junction og kommer fra begge retninger Metropolitan Municipality, som åpnet broene og tilkoblingsveiene som gjør at de kan gå til Hayran Street, Bursa Ali Osman Sönmez Hospital og Hüdavendigar Neighborhood før de kommer til rekruttene, har bygget en ny bro over Nilüfer Stream.

Et viktig alternativ

Broen som ligger på Nilüfer Stream som skiller Osmangazi og Nilüfer District fra hverandre, mellom İzmir Yolu Caddesi og Dikkaldırım Street, i den vestlige delen av Bursa Metropolitan Stadium, ble bygget som en 2 x 3 fil. I tillegg til kjørebanen ble også sykkelveier og brede fortau implementert innenfor rammen av prosjektet for å sikre gang- og sykkeltrafikk mellom regioner.

K5 Martyrdom Bridge, som vil gi et nytt alternativ til de eksisterende korridorene mellom Hayran Street og Martyrdom og Academy Street, vil også koble de viktige attraksjonspunktene i Osmangazi og Nilüfer District direkte til et viktig alternativ til Acemler Bridge og Odunluk Bridge. På denne måten vil trafikkbelastningen på Acemler Crossroad og Orhaneli Junction bli redusert, og overføringssenteret for offentlig transport, som er under bygging ved siden av Bursaspor Acemler Station, vil ha direkte tilgang til hele byen takket være denne broen. I tillegg, med etableringen av Line Street-forbindelsen, vil Zübeyde Hanım Street også være koblet til dette veinettet, og en betydelig lettelse vil bli gitt i bytrafikk. Arbeidet med veien som skal knytte den ferdige broen til Hayran Caddesi fortsetter også raskt.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar