Siste minutt: İzmir Buca Metro Tender Resultat

anbudsprosessen for buca metro begynner
anbudsprosessen for buca metro begynner

Izmir Buca Metro anbud ble avholdt. Metropolitan kommune har tatt et nytt skritt i anbudsprosessen den startet for Buca metro. I den første fasen av anlegget i Izmir Buca Metro fikk 14 selskaper og partnerskap tilbud.

Anbudet avholdes i to trinn, og de som er kvalifiserte blant selskapene som deltar i første trinn, vil kunne delta i andre trinn. I andre fase vil økonomiske tilbud bli levert og det vil bli inngått en kontrakt med selskapet som ga det beste tilbudet.

Izmir Buca Metro Tender 14 bud ble mottatt for første etappe, selskapene som søker om kvalifisering er som følger:

 1. Bayburt Group - Azercon JV
 2. China Civil Eng - Kolin JV
 3. Gülermak
 4. Özbal Construction
 5. Kina-staten - Cengiz JV
 6. Dillangam - Özaltın JV
 7. EEB - CRFG - CREGC - Makyol JV
 8. Mosinzhproekt - ENKA JV
 9. Byggesenter - Nurol JV
 10. Strøm - Norinco JV
 11. Doğuş Konstruksjon
 12. Dentas Gurbag JV
 13. SMU Ingeokem - Metgun JV
 14. China Ltd - Özgün İnşaat JV

Buca Metro vil være 9.5 kilometer

Üçyol Station-Dokuz Eylül University Tınaztepe Campus-Buca Coop. Konsulenttjenester for gjennomføringsprosjekter, konkurransegrunnlag, VVS-rapport, transportundersøkelse, mulighetsrapport og grunnundersøkelser og klargjøring av lagringsareal og bygning vil bli realisert. Etter at den endelige avgjørelsen er blitt varslet det vinnende selskapet, vil arbeidene bli startet så snart den lovlige anbudsprosessen er fullført og alt arbeidet vil være ferdig i løpet av 9.5 måneder. Etter anskaffelsen av prosjektene, vil Samferdselsdepartementet, maritime anliggender og kommunikasjon og Generaldirektoratet for infrastrukturinvesteringer og utviklingsdepartementet få tillatelse til byggeanbudet.

Buca Metro
Buca Metro

Dyp tunnel

Den totale ruten på 9.5 kilometer på metroen Buca vil følge Halide Edip Adıvar Street fra Üçyol. Ved å følge Mehmet Akif Street, vil den utvide til Şirinyer Junction, foran Buca kommune, ved siden av Hasanağa Garden, Dokuz Eylül University Tınaztepe Campus og Buca Koop-området som den siste stasjonen. Buca-linjen, der 8-stasjoner skal ligge, er planlagt bygget som en dyp tunnel. Det vil til og med være omtrent 20 minutters reisetid.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar