Vindusviskersystem skal kjøpes for E5000 Type Electric Mainline lokomotiv

e lokomotiv med elektrisk omriss
e lokomotiv med elektrisk omriss

Vindusviskersystem skal kjøpes for E5000 Type Electric Mainline lokomotiv
TYRKIA JERNBANESYSTEM VERKTØY INDUSTRI FELLES AKSJESELSKAP (TÜRASAŞ) ESKİŞEHİR REGIONAL OFFICE

Anskaffelsen av to sett med vindusviskersystem for E5000 Type Electric Mainline-lokomotiv vil bli tilbudt ved åpen anbudsprosedyre i samsvar med artikkel 2 i lov om offentlige anskaffelser nr. 4734. Detaljert informasjon om auksjonen finner du nedenfor:
Anbudsregistreringsnummer: 2021 / 310715
1 Administrasjonssjef
a) Adresse: HOŞNUDİYE MAH AHMET KANATLI CAD 26490 TEPEBAŞI / ESKİŞEHİR
b) Telefon- og faksnummer: 02222240000 -
c) Elektronisk postadresse: turasas.eskisehir@turasas.gov.tr
ç) Internettadresse hvor anbudsdokumentet kan vises (hvis det er noe): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Emnet for anbudet
a) Kvalitet, type og kvantitet:
5000 sett viskersystem for E2 type elektrisk omrisselokomotiv
Detaljert informasjon kan fås fra administrativ spesifikasjon i utbudsdokumentet i EKAP.
b) Leveringssted: Turkey Rail System Vehicles Industry Inc. (TÜRASAŞ) Regionaldirektoratet Eskişehir - Mottakskontor. For utenlandske budgivere: Hvis CIP Istanbul innenlandske budgivere opererer i frisoner i Tyrkia, kan de levere budene sine som CIF / CIP Free Zone, forutsatt at de fremlegger aktivitetssertifikatet for fri sone.
c) Leveringsdato: Levering vil skje innen 2 måneder fra startdato for arbeidet. Hvis en annen leveringstid er spesifisert av budgiverne i budbrevet, kan leveringstiden spesifisert i budbrevet evalueres av administrasjonen. Administrasjonen forbeholder seg retten til å godta eller avvise leveringstiden som er angitt av budgiveren.

3-Tender
a) Sted: Turkey Rail System Vehicles Industry A.Ş. (TÜRASAŞ) Regionaldirektoratet Eskişehir, Hoşnudiye Mah. Ahmet Kanatli Cad. 26490, Tepebaşı / ESKISEHIR
b) Dato og klokkeslett: 29.06.2021 - 14: 00

Registrer deg på vår side har vi publisert anskaffelser Kjøpsinformasjonsformål stedet geçmez.yayınlan om originaldokumentet med de opprinnelige budgivning Dokumenter Dokumenter Forskjeller mellom originalbilag geçerlidir.kaynak i Official Gazette, dagsaviser, nettsidene til offentlige institusjoner og organisasjoner.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar