Dicle University to Recruit 99 Contracted Health Personnel

Dicle universitetssykehus
Dicle universitetssykehus

Dicle University, søknadsfrist er 23. juni 2021, Sykepleier, diett, helsetekniker, oral og tannhelse, vil motta 99 kontrahert helsepersonell.

Endringer i prinsippene for ansettelse av kontrahert personale publisert i offisiell tidende datert 657 og nummerert 4, for å bli ansatt på Dicle University hospitaler og for å være ansatt på heltid i samsvar med artikkel 28.06.2007 (B) i tjenestemannsloven Nr. 26566, med utgiftene dekket fra spesialbudsjettet. I henhold til paragraf (b) i vedlegg 2 til prinsippene om prinsippene, på grunnlag av KPSS (B) gruppescore, vil kontraktent personell med følgende titler og kvalifikasjoner være rekruttert.

For detaljer om annonse KLIKK HER 

Dicle University vil rekruttere kontrahert helsepersonell

Dicle University vil rekruttere kontrahert helsepersonell

Dicle University vil rekruttere kontrahert helsepersonell

I - GENERELLE OG SPESIELLE BETINGELSER

1 - For å oppfylle vilkårene spesifisert i artikkel 657 i tjenestemannsloven nr. 48.

2 - Selv om periodene spesifisert i artikkel 53 i den tyrkiske straffeloven har gått, er fengselsstraff på 1 (ett) år eller mer på grunn av en forsettlig begått forbrytelse eller forbrytelser mot statens sikkerhet, selv om benådede forbrytelser mot nasjonale forsvar, forbrytelser mot statshemmeligheter og spionasje, underslag, underslag, bestikkelse, tyveri, svindel, forfalskning, tillitsbrudd, svindel, konkurs, budrigging, rigging av ytelse, hvitvasking av eiendomsverdier som følge av kriminalitet eller smugling. fordømt

3 - Å ha tatt 2020 KPSS (P3) eksamen for studenter, 2020 KPSS (P93) for kandidater og 2020 KPSS-P94 for videregående studenter.

4 - Ikke mottar alderspensjon eller alderspensjon fra noen trygdeinstitusjon.

5 - Kandidater; Artikkel 657 / B i tjenestemannsloven nr. 4 sier at "I tilfelle kontraktene til de som er ansatt på denne måten blir sagt opp av deres institusjoner på grunn av deres brudd på prinsippene i tjenestekontrakten, og de avslutter kontrakten ensidig innenfor kontraktsperioden, unntatt unntakene som er bestemt av Ministerrådets beslutning, vil institusjonene bli kontrahert til det er gått ett år fra datoen for oppsigelsen. De kan ikke ansettes i personalstillinger. "

6 - For menn; ikke å være involvert i militærtjeneste, å ha utført aktiv militærtjeneste eller å bli utsatt eller overført til reserveklassen

7 - Kontraktene til de som ikke oppfyller vilkårene spesifisert i servicekontrakten som skal signeres med kandidatene, blir avsluttet.

8 - De som har blitt avskjediget fra institusjonene sine innenfor lovdekretet eller hvis kontrakter ensidig er avsluttet, kan ikke søke.

9 - Fravær av hindringer for å jobbe på vakt.

10 - De som har blitt avskjediget fra offentlig tjeneste ved forskjellige dekret, kan ikke søke.

II - DOKUMENTER SOM FØLGES TIL SYSTEMET I ONLINE-SØKNAD

1 - Søknadsskjema (fylles ut online fra systemet)

2 - Identitetskort blir skannet og lagt til.

3 - Diplom- eller foreløpig eksamensbevis (notarisert eller strekkodet utskrift av e-regjering vil bli akseptert.)

4 - 2020 KPSS (P3) for kandidater, 2020 KPSS (P93) for kandidater og 2020 KPSS-P94 eksamensresultatdokument for videregående skole blir trukket fra systemet.

5 - Graduation degree certificate from the Undergraduate Program-transcript 100 system (for Pharmacist)

6 - Godkjent dokument eller sertifikat som viser arbeidserfaring, om nødvendig i den anvendte tittelen

Det elektroniske applikasjonssystemet til Dicle University på nettadressen pbs.dicle.edu.tr vil bli fylt ut helt og riktig, og søknaden vil bli gjort elektronisk, sammen med vedlegg av de nødvendige dokumentene. Søknader vil bli gjort online på universitetets pbs.dicle.edu.tr-adresse innen 10 (ti) dager fra datoen for publisering i Offisiell Tidende. (Søknadsfristen er til 23.59.) Kandidater kan bare søke på en av de kunngjørte stillingene. (Begge søknadene til kandidater som søker mer enn en stilling, blir ansett som ugyldige.) Søknader som er sendt inn personlig eller via post, blir ikke godtatt.

III - Evaluering av søknader og kunngjøring av resultatene

Etter at søknadene i det elektroniske miljøet er undersøkt, avlegges skriftlige og muntlige eksamener.

Basert på 2020 KPSS (P3) for studenter, 2020 KPSS (P93) for kandidater og 2020 KPSS-P94 for videregående, vil hovedkandidatene og 3 ganger reservekandidatene bli bestemt.

Plasseringsresultater vil bli kunngjort i kunngjøringsseksjonen på universitetets nettsted dicle.edu.tr innen 15 (femten) virkedager. Hvis hovedkandidatene ikke søker om avtale, blir de alternative vinnerne kalt i orden. Hvis det ikke er noen søker blant hovedvinnerne i god tid, eller hvis det er bestemt at de ikke oppfyller de nødvendige vilkårene, vil erstatningskandidater bli satt i orden. Siden denne kunngjøringen vil være i karakter av varslingen, vil det ikke bli gjort noe eget varsel. Kandidater som har rett til å bli utnevnt http://www.dicle.edu.tr Innen 7 (syv) virkedager fra datoen for publisering på adressen, må de fylle ut de nødvendige dokumentene og sende dem personlig til personalavdelingen for at de skal begynne å jobbe.

Kontraktene til de som blir funnet å ikke oppfyller de nødvendige vilkårene vil bli avsluttet. Hvis en pris har blitt betalt til dem av vår administrasjon, vil denne prisen bli kompensert sammen med den juridiske interessen. For bestemmelsene som ikke er inkludert i kunngjøringen, anvendes generelle lovbestemmelser. Dokumentasjon vil ikke bli returnert til søkerne. Etter evalueringen vil de som er bestemt som original og sikkerhetskopi bli publisert på nettstedet vårt. Siden denne kunngjøringen vil være i karakter av melding til de som har rett til å bli utnevnt, vil det ikke bli gitt noe eget varsel til de berørte.

  • adresse: Dicle University Personnel Department University Campus / DIYARBAKIR
  • Kontakt telefon : 0 412 241 10 15 / Support Tlf: 2981 5182-5136
  • Første søknadsdato: 09.06.2021
  • Søknadsfrist : 18.06.2021(saat 23:59’kadar) 4960/1-1
Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar