Eti Maden Operations General Directorate to Recruit 1 Ex-Convict Worker

Eti Maden Operations General Directorate to Recruit 1 Ex-Convict Worker
generaldirektoratet for kjøttgruvebedrifter

Eti Maden Enterprises generaldirektorat er utnevnt til Kırka Boron Operations Directorate (Seyitgazi / ESKİŞEHİR) i rekruttering av arbeidere for offentlige institusjoner og organisasjoner for å sikre at utdannelsesnivået på videregående skole og tilsvarende skole, det høyeste utdanningsnivået på videregående skole og Tilsvarende skolekandidater som tidligere er straffedømte / TMY 1 fast arbeidstaker kan være arbeidsledige. I henhold til bestemmelsene i forskriften om prosedyrer og prinsipper som skal anvendes, er det bedt om en arbeidsstyrkeanmodning fra generaldirektoratet for tyrkisk arbeidsformidling, Eskişehir provinsdirektorat fra Arbeids- og arbeidsformidlingen, og den nevnte forespørselen er blitt bedt om å bli offentliggjort den 21.06.2021.

Den nevnte arbeidskunngjøringen vil bli publisert på det tyrkiske arbeidsformidlingen iskur.gov.tr ​​nettstedet den 21.06.2021 av Generaldirektoratet for det tyrkiske arbeidsformidlingen, Eskişehir provinsielle arbeidsdirektorat, og budgiverne bør følge kunngjøringen i spørsmål.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar