Høyesteretts presidentskap for å rekruttere 212 offiserer

høyesteretts presidentskap vil rekruttere tjenestemenn
høyesteretts presidentskap vil rekruttere tjenestemenn

For å være ansatt i formannskapet for kassasjonsretten, vedlegg 657 til prinsippene om ansatt kontraheret personell, som ble satt i kraft med Ministerrådets beslutning datert 4 og nr. I henhold til dette vil 06.06.1978 personell bli rekruttert. for de avtalte stillingene spesifisert i tabellen nedenfor, basert på KPSS-poengene i 7, basert på resultatene av den anvendte og muntlige eller muntlige eksamen som skal holdes av høyesteretts presidentskap.

For detaljer om annonse KLIKK HER

Søknadsform, sted og tid

a) Kandidater må sende inn søknadene sine ved å logge inn på e-forvaltningssystemet mellom 07.06.2021 og 11.06.2021 til 17.00 på nettstedet (turkiye.gov.tr/yargitay -is-basvurusu) og elektronisk. Søknader godtas ikke.

b) Kandidater må fullføre søknadsprosessen ved å laste opp de nødvendige dokumentene til systemet fullstendig og en etter en. Kandidatene er ansvarlige for unøyaktigheter og manglende dokumenter i de opplastede dokumentene.

c) Etter at søknadsprosessen er fullført, bør kandidatene sjekke om søknaden deres er fullført på skjermbildet "Mine applikasjoner". Alle applikasjoner som ikke viser "Søknad fullført" på "Mine applikasjoner" -skjermen, blir ikke vurdert.

ANVENDELSESVILKÅR

a) å ha de generelle vilkårene spesifisert i artikkel 657 i lov nr. 48,

b) Å ha fullført 18 år fra søknadsdatoen,

ikke å ha en psykisk sykdom som kan hindre ham i å utføre sin plikt kontinuerlig,

d) ikke mottar pensjon eller alderspensjon fra trygdeinstitusjonen,

e) Kandidater som vil søke stillinger som kontorist, analytiker, programmerer, tekniker, tekniker, kameramann, må ikke ha fullført fylte 11.06.2021 år fra 35, den siste søknadsdagen. (De som ble født 11.06.1986 og senere kan søke.)

f) Å være under 11.06.2021 år fra 30, den siste søknadsdagen for kandidatene som vil søke om verne- og sikkerhetsvaktstilling. (De med fødselsdato 11.06.1991 og senere kan søke.)

g) Å ta KPSS (B-gruppe) eksamen i 2020 og å få minst 3 poeng fra KPSSP93-poengsumstypen for kandidater, KPSSP94-poengtype for førstegangseksamen og KPSSP60-poengsum for nyutdannede. For stillingen som rekordansvarlig og vakt og sikkerhetsvakt, kreves en minimumscore på 70.

h) Å være positiv som et resultat av sikkerhetsetterforskningen og arkivforskningen,

i) Mens du arbeider i offentlige institusjoner og organisasjoner på kontraktsbasis i henhold til artikkel 657 / B i tjenestemannsloven nr. 4, har kontrakten ikke blitt avsluttet av noen institusjon det siste året på grunn av å handle i strid med prinsippene for servicekontrakten,

j) I løpet av kontraktsperioden, bestemt av Ministerrådets beslutning datert 06.06.1978 og nummerert 7/15754
Med unntak av unntakene, kan de som ensidig har sagt opp kontrakten åpne igjen innen ett år fra datoen for oppsigelsen.
De kan ikke ansettes i kontrakterte stillinger.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar