Høyesteretts presidentskap for å rekruttere 279 faste arbeidere

høyesteretts presidentskap vil rekruttere tjenestemenn
høyesteretts presidentskap vil rekruttere tjenestemenn

Å være ansatt i tjenesteenhetene til Høyesteretts presidentskap; 657 faste arbeidere vil bli rekruttert i henhold til resultatene av den muntlige eksamenen som skal holdes av presidentskapet for kassasjonsretten via İŞKUR innenfor rammen av bestemmelsene i artikkel 4 / D i lov nr. 4857, arbeidslov nr. 279 og forskriften om prosedyrer og prinsipper som skal brukes ved rekruttering av arbeidere i offentlige institusjoner og organisasjoner.

Faste arbeidstakere og søknadskrav vil bli publisert på İŞKUR-nettstedet. Kandidater som oppfyller vilkårene, kan søke Ankara İŞKUR provinsdirektorat - Çankaya servicesenter mellom 07.06.2021 og 11.06.2021 eller ved å logge på "Jobbsøker" -linken på internettadressen til iskur.gov.tr Med deres TR ID-nummer og passord.

For detaljer om annonse KLIKK HER

ANVENDELSESVILKÅR

1. Å være tyrkisk statsborger, uten å berøre bestemmelsene i lov nr. 2527 om yrkesfrihet og kunst for utlendinger fra tyrkiske adelige, og ansettelse i offentlige, private institusjoner eller arbeidsplasser,

2. Ikke å bli fratatt offentlige rettigheter,

3. Å ha fullført 18 år fra søknadsfristen,

4. Selv om tilgivelse, forbrytelser mot statens sikkerhet, forbrytelser mot den konstitusjonelle orden og funksjonen av denne ordenen, forbrytelser mot nasjonalt forsvar, forbrytelser mot statshemmeligheter og spionasje, underslag, utpressing, bestikkelse, tyveri, svindel, forfalskning, tillitsbrudd, uredelig konkurs Ikke å bli dømt for å ha rigget anbudet, rigget ytelsen til forestillingen, hvitvasking av eiendomsverdiene som følge av forbrytelsen eller smuglingen,
5. ikke blir avskjediget fra offentlige institusjoner og organisasjoner av en eller annen grunn fra sin plikt eller yrke,

6. Ikke å være relatert til militærtjeneste for mannlige kandidater (skal gjøres, suspenderes eller fritas)

7. For å oppgradere fra en skole (avdeling / program) som er bestemt for yrket det er søkt om, og å ha andre nødvendige sertifikater / dokumenter fra søknadsfristen,

8. Ikke motta pensjons-, alders- eller uførepensjon fra noen trygdeinstitusjon,

9. å ha et positivt resultat som et resultat av sikkerhetsundersøkelsen og arkivforskningen,

10. å ha et dokument som viser prioritetsstatus spesifisert i artikkel 5 første ledd i nevnte forordning, blant kandidatene som har rett til prioritet i arbeid,

MYE PROSESS, MYE DATO, STED OG ANMELDELSE AV RESULTATER

1. Listen over navnene på de som vil delta i Notary Draw, dato, sted, tid og resultater for trekningen vil bli kunngjort separat på yargitay.gov.tr Disse kunngjøringene aksepteres som varsler, og ingen separate varsler gjøres til adressen til de aktuelle personene via post.

2. Blant kandidatene som er inkludert i listene sendt av det tyrkiske arbeidsformidlingen (İŞKUR), trekkes et lotteri 18.06.2021 klokken 09.00 i formannskapet for konferansesalen Court of Cassation i nærvær av en notarius publicus.

3. Arbeidere i offentlige institusjoner og organisasjoner publisert i Offisiell Tidende datert 09.08.2009 og nummerert 27314

I henhold til artikkel 12 i forskriften om prosedyrer og prinsipper som skal brukes ved mottakelse, tyrkisk arbeidsformidling
4 (fire) ganger antall ledige jobber ved å trekke lodd blant kandidatene på listen sendt av İŞKUR.
Hovednummeret og det samme antallet alternative kandidater vil bli bestemt.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar