Hvordan søke om pustelån? Hvilke banker gir pustelån?

Hvordan søke om pustelån, hvilke banker gir pustelån?
Hvordan søke om pustelån, hvilke banker gir pustelån?

Nefes Loan blir iverksatt for mellomstore bedrifter (SMB) som har lidd mest under koronavirusepidemien. Søknadsdatoen for Breath Loan, som vil bli gitt gjennom Ziraat Bank, Vakıfbank, Halkbank, Türkiye İş Bankası, Garanti Bank, Yapı Kredi Bank, Akbank, Denizbank, starter tirsdag 1. juni 2021. Her er Nefes lånesøknadsprosedyrer og detaljer ...

Vilkårene i 'Breath Loan Package' for selskaper som har mistet inntekt er avklart. Nefes Credit, som søknader vil bli akseptert fra og med tirsdag 1. juni 2021, vil bli gitt uten betaling de første 6 månedene, med en årlig rente på 17.5 prosent, opp til 200 tusen TL. Tilbakebetaling vil være 12 måneder. Med lånepakken for mellomstore bedriftseiere er det planlagt å gi et pust til små og mellomstore bedrifter som har stanset på grunn av covid-19-epidemien.

Når er pustelåneapplikasjonene?

I følge uttalelsen fra finans- og finansdepartementet vil søknader om Nefes-lån mottas fra og med tirsdag 1. juni 2021. Det er ingen informasjon om den siste søknadsdagen. Bedrifter vil kunne søke om bankkontorer med medlemsbeviset de vil motta fra kamrene og varebørsen de er medlem av.

Nefes Credit Package vil bli implementert i samarbeid med Union of Chambers and Commodity Exchange of Turkey (TOBB) og Credit Guarantee Fund (KGF) med deltakelse av 10 banker under ledelse av Treasury and Finance. Det forventes at 135 XNUMX bedrifter vil ha nytte av kampanjen.

Hva er vilkårene for søknad om åndedrettslån?

Bedrifter vil kunne søke om bankkontorer med medlemsbeviset de vil motta fra kamrene og varebørsen de er medlem av. Nefes Credit Package er implementert i samarbeid med Union of Chambers and Commodity Exchanges of Turkey (TOBB) og Credit Guarantee Fund (KGF) med deltagelse av 10 banker under ledelse av departementet for finans og finans. Med Nefes Credit Package vil arbeidskapitalfinansiering bli gitt til medlemmer som har en årlig omsetning på mindre enn 10 millioner TL og som har 2020% tap i 2019-omsetningen sammenlignet med 25, og de som er registrert i handelskamrene, maritim handel, industri, handel og industri eller varebørsen.

Hvem kan søke om å få pustelån?

Med Nefes Credit vil finansiering av arbeidskapital bli gitt til medlemmer som har en årlig omsetning på mindre enn 10 millioner TL og har 2020% tap i 2019-omsetningen sammenlignet med 25, og er registrert i handelskamrene, maritim handel, industri , handel og industri eller varebørsen.

SMB med en omsetning som ikke overstiger 2020 million lira i 1, vil kunne bruke maksimalt 50 tusen lira, og SMB med en omsetning på 1-10 millioner lira vil kunne bruke maksimalt 200 tusen lira. TOBB og kammerutveksling vil også bidra til prosjektet ved å evaluere ressursene i disse bankene.

Banker som gir pustelån 2021

I Nefes-lånesøknaden, som vil gi bedriftene en avdragsfri periode på 6 måneder, vil tilbakebetaling av lån gjøres i 12 like store avdrag. I nevnte søknad vil KGF-garanti med statskasse bli gitt, og renten er bestemt til 17,5 prosent per år.

Listen over banker som deltar i Nefes Loan, som søknader vil bli akseptert fra og med tirsdag 1. juni 2021, er som følger:

  • Ziraat Bank
  • Vakifbank
  • Halkbank
  • Tyrkia Business Bank
  • Garanti Bank
  • Yapı Kredi Bank
  • Akbank
  • Denizbank
  • Ziraat deltakelsesbank
  • Stiftelsesdeltakelsesbank

Hvordan søke om pustelån?

Bedrifter med en omsetning på mindre enn 10 millioner lira og et tap på 2020 prosent i 2019-omsetningen sammenlignet med 25, vil kunne søke om bankkontorer for Nefes Loan med medlemssertifikatet de vil motta fra kamrene og børsene de er medlemmer av fra 1. juni 2021. Bedrifter som ønsker å dra nytte av lånet, vil også kunne få medlemsattestet som et e-dokument online fra systemene til TOBB eller kammerbørser, uten å gå til kamrebørsen.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar