Juni-kampanje for Audi Q3 familie- og A3 Sportback-modeller

Juni-kampanje om Audi Q-familien og en sportback-modeller
Juni-kampanje om Audi Q-familien og en sportback-modeller

Audi lanserte en mulighetskampanje i samarbeid med Audi Finans. Gunstige renter tilbys i den nåværende kampanjen for Audi Q3, den allsidige SUV-en og Sportback-versjonen av den vellykkede modellfamilien i premium kompaktklassen, Audi A3.

Audi lanserte en kampanje for de anerkjente modellene Q3 og A3 Sportback. Kampanjen, som ble realisert i samarbeid med Audi Finans, og som tilbyr ekstremt gunstige renter, fortsetter til slutten av juni.

Innenfor omfanget av kampanjen, 3 prosent på 3 måneders tilbakebetaling for 200 tusen TL i Q24 og Q0,99 Sportback-modeller; I alternativet Sportback på A3 35 TFSI-modellene tilbys en rente på 150% for en 18-måneders tilbakebetaling på 0,99 XNUMX TL. Innenfor rammen av kampanjen kreves Audi Insurance og utvidet garanti.

I løpet av kampanjen, som tilbyr attraktive tilbakebetalingsalternativer til høye lånerenter, kan renten gå ned til null renter avhengig av lånebeløpet og nedbetalingstiden.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar