Kumlubel trikkelinje i Eskisehir tar i bruk 14. juni

Kumlubel trikkelinje i Eskisehir tas i bruk i juni
Kumlubel trikkelinje i Eskisehir tas i bruk i juni

Etter den 75. linjen Yıl-Sultandere-OGÜ, som ble tatt i bruk for kort tid siden, starter Eskişehir Metropolitan Municipality sine tjenester på Kumlubel-linjen mandag 14. juni klokken 14.00.

Metropolitan kommune, som har gjort en stor investering i bytransport og utvidet trikkelinjene fra Emek Mahallesi til City Hospital, og derfra til Sultandere og 75. Yıl Mahallesi, fullfører sitt arbeid på Kumlubel-linjen og setter denne linjen i bruk . Ved å gi informasjon om linjen, uttalte Metropolitan Mayor Yılmaz Büyükerşen at denne linjen, som permanent vil løse transportproblemene til innbyggerne i mange nabolag i regionen, spesielt Kumlubel-distriktet, vil bli operert på ruten til Kumlubel-Opera-Bazaar- Bysykehus. Büyükerşen sa: “Vi åpner Kumlubel-linjen, som vi hadde en forsinkelse i ferdigstillelse på grunn av de store økningene i valutakursene, spesielt pandemien, 14. juni klokka 14.00. Mange innbyggere i Fatih, Zafer, Tunalı, Ömerağa og de omkringliggende nabolagene, spesielt Kumlubel District, vil ha nytte av trikkelinjen vår. I tillegg, som vi nevnte tidligere, spiller Kumlubel-linjen en nøkkelrolle for oss med å ta trikken til de nordlige nabolagene. Av denne grunn er vi veldig glade for å fullføre denne linjen og ta den i bruk. ”

Ordfører Büyükerşen uttalte at trikkenettverket har økt til 55 kilometer med åpningen av linjen, og uttalte at Kumlubel-trikken kan brukes gratis frem til 19. juni for borgere som kommer seg videre fra de nye holdeplassene.

ESTRAM-tjenestemenn, som ga informasjon om den nye linjen som skulle åpnes, uttalte at eksisterende City Hospital-Opera-linje nummer 13 vil fortsette å operere på Kumlubel-Opera-City Hospital-ruten, som er linje nummer 14, fra mandag juni 10. plass. Myndighetene ga også detaljert informasjon om hyppigheten og avgangstiden til innbyggerne på linjen fra 14. juni http://www.eskisehir.bel.tr ve http://www.estram.com.tr De uttalte at de kan nå via.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar