Avtalememorandum signert mellom Tyrkia og Etiopia innen transportfeltet

Memorandum of Understanding ble undertegnet mellom Tyrkia og Etiopia innen transportområdet
Memorandum of Understanding ble undertegnet mellom Tyrkia og Etiopia innen transportområdet

Karaismailoğlu sa: “Vi har muligheten til å dele vår kunnskap, erfaring og erfaring, som vi har fått med de store transport- og infrastrukturbevegelsene i vårt land de siste 19 årene, med vennlige land. Forhåpentligvis vil vi gi all slags støtte og bidrag til prosjektene som vil bidra sterkt til deres vekst og fremfor alt til utviklingen av økonomien deres. ”

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu møtte sin motpart, transportminister i Den føderale demokratiske republikken Etiopia Dagmawit Moges og den tilhørende delegasjonen. "Det tekniske samarbeidsmemorandumet om forståelse" ble signert mellom departementene i Tyrkia og Etiopia, som ser for seg overføring av gjensidig erfaring og opplæring.

“Vi deler alle våre erfaringer med søsterland”

Minister Karaismailoğlu uttrykte at han er veldig fornøyd med å være vertskap for den etiopiske transportministeren i Tyrkia, og bemerket at de vennlige forholdene mellom de to landene vil fortsette å øke med de avtalene som er gjort.

Karaismailoğlu sa: “Vi deler all vår erfaring med søsterland når det gjelder både hovedplan og integrering av disse i alle transportformer på motorvei, luftvei, jernbane og sjøvei. Jo mer vi bidrar til deres utvikling, jo mer vil det være en kilde til stolthet for oss. Med håp om at dette samarbeidet i økende grad vil fortsette, vil jeg uttrykke min glede å være vertskap for dem her igjen. ”

Ved å utvikle bilaterale forbindelser med Tyrkia; Dagmawit Moges, transportminister i Den føderale demokratiske republikken Etiopia, som uttalte at arbeidene fortsetter, takket Tyrkia og minister Karaismailoğlu.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar