Når åpner Yenimahalle Şentepe taubane?

Vedlikeholdsarbeidet har startet på linbanen Yenimahalle Sentepe
Vedlikeholdsarbeidet har startet på linbanen Yenimahalle Sentepe

For å kontrollere spredningen av koronaviruspandemien, blir beslutningene som tas innenfor omfanget av Covid-19-tiltakene i offentlig transporttjeneste utført av EGOs generaldirektorat tatt og implementert i samråd med guvernørskapet i tråd med beslutningene fra Ankara provinsielle folkehelsestyre.

Taubanehåndteringen utgjør en risiko for innbyggerne våre som bruker offentlig transport under coronavirus-pandemiprosessen, da hver hytte er 4 m² og har 10 personer (to rader med fem personer som står overfor hverandre); I tillegg ble Yenimahalle-Şentepe taubanelinje midlertidig stengt for bruk fra 20. mars 21, siden hver reise var fullført på 2020 minutter og seilasene fortsatte uavbrutt, siden desinfiseringsprosessen ikke kunne utføres mellom toktene.

I disse dager når normaliseringsprosessen er startet, er det planlagt å åpne taubanen vår på nytt hvis de nødvendige vilkårene er oppfylt.

På grunn av det faktum at taubaneoperasjonen har vært stengt i omtrent femten måneder, vil det være upraktisk å åpne linjen uten tungt vedlikehold når det gjelder passasjersikkerhet og systemsikkerhet. Av denne grunn ble vedlikeholds- og inspeksjonsarbeid startet på nytt.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar