Påvirker mucilage Egeerhavet? President Soyer kunngjorde

Påvirker musilage Egeerhavet, forklarte president Soyer
Påvirker musilage Egeerhavet, forklarte president Soyer

Izmir Metropolitan kommunes ordfører, Tunç Soyer, uttalte på BASİFED-møtet om havspytt som truer Marmarahavet og fryktes for Egeerhavet. President Soyer sa: ”Så lenge vi fortsetter å rense og forhindre forurensning, vil denne katastrofen holde seg borte fra oss. Vær trygg, de første vitenskapelige dataene viser at denne katastrofen er langt fra oss. ” sa.

Borgermester i Izmir Metropolitan Tunç Soyer deltok på møtet til Western Anatolian Industrialists 'and Businessmen's Associations Federation (BASİFED). President Soyer svarte på spørsmålene til medlemmene om mange spørsmål, fra spytt fra havet (mucilage) til Izmir-trafikk, som er på dagsorden de siste dagene. President Tunç Soyer uttalte seg om spytt fra havet og sa at så snart spørsmålet om slimdannelse kom opp, ba han om rapporter fra forskere ved forskjellige universiteter, og at de startet en veldig streng forskning. Ordfører Soyer sa at de første dataene er hjerteskjærende for İzmir, "Vi ble fortalt at hvis rensevannet som blir gitt til havene kommer ut av avanserte biologiske renseanlegg, påvirkes ikke den økologiske balansen i havet, og det er ingen mulighet for et negativt bilde. Vi har avanserte biologiske renseanlegg i Narlıdere og Çiğli, og det er konkludert med at det behandlede vannet ikke påvirker forurensningen av bukten. İzmir er Tyrkias ledende innen avansert biologisk behandling. På den ene siden fortsetter konstruksjonen av separasjonskanaler for regnvann og avløpsvann, som vi fortsetter å rense bukten. Separasjon av hver kilometer, kanal, regnvann og rensingskanal tjener til å rense golfen. Det er ikke et lukket hav som Marmara. Det er en naturlig sirkulasjon. Så lenge vi ikke forurenser, øker selvfornyelsen av naturen og rengjøringen av sirkulasjonen. Vi mottok Det blå flagget for første gang i Güzelbahçe. Torpille er ikke noe som er kjøpt med en partner, det er en internasjonal standard. Vi vil fortsette å trekke dette inn i bukta. Når vi fortsetter å rengjøre den og forhindre forurensning, vil denne plagen holde seg borte fra oss. Vær trygg, de første vitenskapelige dataene viser at denne katastrofen er langt fra oss. Selvfølgelig vil vi ikke slappe av, ”sa han.

La oss kvitte oss med gummihjulet

President Soyer påpekte at etter 17-dagers stenging i Izmir økte antall kjøretøy på hovedårene med 111 prosent sammenlignet med samme periode året før; uttalte at bybanesystemet, metro og sjøtransport burde brukes mer. Soyer sa at de også prøver å øke sykkel- og fotgjengertransport, ”Vi må unngå gummihjul så mye som mulig, oppmuntre t-bane, bybanesystem, sjø- og sykkeltransport, og flytte trafikken til disse stedene. ” President Tunç Soyer sa at de jobber med minst tre nye metroruter, og trakk også oppmerksomheten mot økningen i fergebruk.

Vi er klare til å være tilretteleggere

Soyer sa om det andre ringveispørsmålet: “Departementet tar ikke et skritt i det andre ringveiprosjektet, som er på dagsorden for departementet. Selv om vi har andre løsninger, er vi klare til å være en tilrettelegger for motorveien i dagens forhold. I denne forbindelse vil kanskje initiativene til frivillige organisasjoner før departementet være viktige. "Jeg tror regjeringen vil ha et initiativ etter at vi begynner å kreve det," sa han.

ingen tryllestav

Soyer sa at de produserte nye løsninger for trafikkproblemet, "Vi vet at det største problemet med Izmir er trafikken for øyeblikket. Vi prøver å gjøre det enkelt. Men jeg setter også pris på at vi ikke har en tryllestav. Vi er klare til å lytte til forslag og motta ideer. Vi fortsetter å jobbe med ekspertpersonalet som topprioritet. ” Soyer uttalte at det kostet en milliard for undergangen som var planlagt å bygges i Alsancak, og uttalte at de ikke kunne gi opp prosjektet, og at de lette etter en ny arterie. Han sa at undergangsprosjektet som skulle bygges i İnciraltı ble skrinlagt som et resultat av søksmålet fra Chamber of City Planners.

Det er en rettskjennelse

Når han snakket om prosjektet som vil koble sammen Üçkuyular og Bostanlı, som tidligere har kommet til dagsorden for İzmir, sa Soyer: ”Det er en rettsavgjørelse utover å være en supporter og en motstander. Derfor er det umulig. Vi startet innkjøpsprosessen av 6. ferge. Vi vil kjøre fergene oftere, "sa han.

380 millioner kjøp

President Soyer, som ga informasjon om People's Grocery, sa at de ønsket å øke antall butikker til 20. Soyer la uttalelser om visjonen om "Et annet landbruk er mulig" og bemerket at de sliter med tørke og fattigdom. Soyer sa: ”I fjor gjorde vi 144 millioner lirakjøp. Vi øker kjøpsgarantien til 380 millioner i år og neste år. Vi vil gjøre det mulig for produsentene våre å produsere mer og selge det de produserer. ”

Påpeker at trafikken har økt i alle byer etter pandemien, sa Izmir Metropolitan kommunes generalsekretær Dr. Buğra Gökçe snakket om midlertidige og permanente arbeider de vil gjøre i områder med tung trafikk. BASİFED Styreleder Mehmet Ali Kasalı understreket viktigheten av filosofien "Et annet landbruk er mulig" og sa: "Du forhindrer også konsentrasjonen av sentrum, som er et veldig viktig byproblem, ved å holde bøndene og landsbyboerne i sitt steder. "Dette er ikke bare et tomat- og pepperproblem, jeg ser det som en veldig viktig løsning for urbanisering," sa han.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar