Robotteknologier for å forme fremtidens verden

Robotteknologier som vil forme fremtidens verden
Robotteknologier som vil forme fremtidens verden

Teknologipioner Schunk gjorde oppmerksom på dagens utvikling innen robotteknologi på Connection Days Talks. Som verdensledende i sin sektor, vil Schunk være en premiumsponsor på Industrial Robot Automation and Future Conference som skal holdes 22. juni av Connection Days, den digitale eventplattformen til Hannover Fairs Turkey. Schunk Turkey og Midtøsten Country Manager Emre Sönmez og Schunk Turkey Automation Department Sales Manager Egemen Zengin, som deltok i Connection Days Talks spesielle direktesending før arrangementet, delte oppdatert informasjon om fremtiden for robotteknologi og bruken av roboter i Tyrkia.

Schunk, som opererer i mer enn 50 land rundt om i verden og er verdensledende innen robotautomatiseringsutstyr, CNC-maskinens klemmesystemer og verktøyholdere, holder Connection Days digitale arrangement den 22. juni i samarbeid med Hannover Fairs Turkey og ENOSAD (Industrial Automation Manufacturers Association). tok sin plass blant Premium Sponsorene til Industrial Robot Automation og dens Future Conference, som vil bli avholdt på arrangementets plattform.

Emre Sönmez, Schunk Turkey and Country East Country Manager, som deltok på Connection Days Talks spesielle direktesending før arrangementet, sa: “Som Schunk opererer vi i nesten alle sektorer. Spesielt er bilindustrien, underindustrien til bilindustrien, hvitevarer, hurtiggående forbruksvarer og elektroelektronikk blant våre prioriterte aktivitetsområder. På det punktet vi har nådd i dag; Vi er i en digital mobilitetstid der fleksible, smarte, selvlærende, algoritmer for kunstig intelligens er intense og 5G-kommunikasjonsteknologi brukes. Robotapplikasjoner kan nå vises i alle felt. Når vi ser på de statistiske dataene om bruk av roboter i bransjen, ser vi at 796 nye roboter er installert i Tyrkia. Mellom 2014 og 2019 økte de årlige robotinstallasjonene i gjennomsnitt med 8 prosent. I følge denne tabellen kan vi si at bruken av roboter og samarbeidende roboter i fremtidens fabrikker vil være på maksimalt nivå.

Økende behov for samarbeidsroboter

Når vi snakket om Schunk's samarbeidende robotløsninger i direktesendingen, sa Schunk Turkey Automation Department Sales Manager Egemen Zengin, “Samarbeidsroboter fremstår som robotsystemer som fungerer i samarbeid med mennesker. I praksis kan den brukes som et hjelpemiddel for mennesker, og den kan utføre to forskjellige oppgaver samtidig og i samme miljø. Under noen forhold er ikke full automatisering av produksjons- og monteringslinjer en økonomisk løsning, så samarbeidsroboter er mer nødvendig. Med samarbeidende roboter oppstod behovet for raskere og enklere installasjon av systemer. Som Schunk introduserte vi samarbeidspartnerinnehavere og plug-and-play produktgrupper i markedet. Schunks samarbeidende gripper og plug-and-play produktlinjer kan også brukes direkte på roboter fra forskjellige robotprodusenter. Som den første produsenten av denne produktgruppen i verden, tilbyr vi et bredt utvalg av standardprodukter til forskjellige samarbeidende roboter og lette roboter. ”

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar