Samarbeid vil bli gjort mellom TCDD og Angola Railways

Samarbeid vil bli gjort mellom tcdd- og angola-jernbaner
Samarbeid vil bli gjort mellom tcdd- og angola-jernbaner

Angolanske transportminister Ricardo Viegas de Abreu, som gjorde et offisielt besøk hos transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, mottok en orientering om jernbaner fra TCDDs daglig leder Ali İhsan Uygun.

Den angolanske transportministeren Ricardo Viegas de Abreu og Ankara-ambassadøren for republikken Angola José Gonçalves Martins Patricio og den tilhørende delegasjonen kom til generaldirektoratet for TCDD etter møte med minister Karaismailoğlu.

TCDD-ledere holdt en presentasjon om strukturen til TCDD, dens plass i sektoren, YHT og andre studier. Daglig leder Uygun uttalte at de er fornøyd med samarbeidet mellom de to landene som har utviklet seg de siste årene, og at de ønsker å se Angola som en felles interessent blant disse samarbeidsområdene, og uttalte at TCDD, med 165 års erfaring, er klar til å bidra til jernbanesektoren og regional utvikling i Angola.

Egnet ”Jernbane opererer i samme system i alle land, det kan være noen lokale variasjoner. Vi vil gjerne dele all vår kunnskap, tekniske kunnskap og erfaring vi har fått fra infrastrukturarbeid med deg. ”

Angolansk transportminister uttalte at de har til hensikt å samarbeide i arbeidet med å etablere den angolanske jernbanesektoren. Minister Abreu sa: “Vårt besøk var veldig produktivt. Takk både til statsråden og til deg. Det er viktig for oss å dra nytte av din erfaring. Vi ble enige om formaliseringen av utkastet til forståelsesavtale, som vil starte samarbeid på jernbanefeltet og bli utarbeidet av TCDD. ” Sa.

Den angolanske delegasjonen undersøkte deretter den historiske Ankara togstasjon og Ankara høyhastighets togstasjon og fikk informasjon om jernbanetransport.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar