Spesielle produkter for harmoniske strømproblemer i den maritime industrien

maritim industri
Spesielle produkter for harmoniske strømproblemer i den maritime industrien

Elektra Elektronik utgjør en forskjell i den maritime industrien med sine passive og aktive harmoniske filterprodukter samt isolasjonstransformatorer.

Elektra Elektronik, det ledende merkevaren i den tyrkiske elektronikkindustrien, tilbyr høy merverdi til den maritime industrien over hele verden med sine isolasjonstransformatorer og passive og aktive harmoniske filterprodukter. De sier at de eliminerer strøm- og spenningsforurensning i mange forskjellige områder som er sterkt påvirket av variable energilaster, og gjør det mulig for elektrisk energi å være kontinuerlig og trygg, Elektra Elektronik FoU-sjef Dr. Tutku Büyükdeğirmenci; Han sa at behovet for disse produktene har økt i Norge, Kina, Kroatia og Italia så vel som i vårt land. Büyükdeğirmenci sa at de utfører konstruksjon, design og produksjon av nye generasjons elektroniske produkter med ekspertingeniørpersonalet i selskapet, og understreket at de gjorde en forskjell i den maritime industrien med sine løsninger som tilbyr høy effektivitet og ytelse med deres tre-nivå inverter topologi og resonansbeskyttelse.

Elektra Elektronik eksporterer transformatorer og elektroniske produkter for energikvalitet fra Tyrkia til 6 land på 60 kontinenter; Med sin isolasjonstransformator, passive harmoniske filter og aktive harmoniske filterprodukter, tilbyr den løsninger til den maritime sektoren så vel som mange andre sektorer. Understreker at de utfører konstruksjon, design og produksjon av Tyrkias første og eneste lokalt produserte aktive harmoniske filtre DynamiX, ​​Elektra Elektronik FoU-sjef Dr. Tutku Büyükdeğirmenci forklarte at de på denne måten forhindret problemene forårsaket av harmoniske strømmer på skip.

DynamiX aktive harmoniske filtre setter en stopper for strøm- og spenningsforurensning

Om at det med DynamiX hjelper til med å forhindre at energisystemet ombord blir utsatt for harmoniske spenninger forårsaket av harmoniske strømmer, spesielt ved å filtrere harmonisk genererende belastninger. Tutku Büyükdeğirmenci sa: "Belastninger som trekker harmoniske strømmer kan forårsake harmoniske spenninger på grunn av de interne impedansene til disse generatorenhetene, forårsake resonanser i det innebygde energisystemet, og risikoen for brann og strømbrudd. Den maritime industrien er underlagt standarder publisert av DVN for å unngå slike forstyrrelser. Disse standardene krever at samlespenningsspenningen ikke skal overstige 8 prosent totalt og 5 prosent for hver harmonisk separat under de verste harmoniske belastningsforholdene om bord. Ellers kan det oppstå resultater som overoppheting i kabler og samleskinner, smelting av isolasjonsmaterialer, kortslutning og strømbrudd. Vi derimot forhindrer alle disse problemene med DynamiX. På denne måten sikrer vi at det innebygde elektriske systemet overholder DNV-standardene ved å redusere spenningsovertoner. ” gjorde en uttalelse.

Intens etterspørsel fra utviklede land i den maritime sektoren

Elektra Elektronik er en pioner innen innovasjoner, og skiller seg ut fra konkurrentene i den maritime industrien med sine produkter med resonansbeskyttelse og tre-nivå inverter topologi, og tilbyr høy effektivitet og ytelse. DynamiX aktive harmoniske filtre er i høy etterspørsel i vårt land så vel som i land som Norge, Kina, Kroatia og Italia, hvor verft og skipsbygging utvikler seg som næringer.

Büyükdeğirmenci uttalte at for å kunne utføre aktiv harmonisk filterstørrelse i den maritime industrien, må det innebygde energisystemet analyseres veldig bra og sa: "På dette punktet er det veldig viktig å gjøre riktige beregninger som energisystemets stabilitet, kort kretsstrøm og systemimpedans. Kraften til det aktive harmoniske filteret og hvordan det vil bli brukt til hvilket punkt blir avslørt som et resultat av disse analysene. Derfor er det nødvendig å samarbeide med selskaper som kan analysere det innebygde energisystemet, lage passende AHF-dimensjoner og tilby ingeniørtjenester. ” han sa.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar