Toyota tar topp to steder i Rally Italy Sardinia

Toyota Italia tar de to første plasseringene i Sardinia-rallyet
Toyota Italia tar de to første plasseringene i Sardinia-rallyet

Ogier tok førsteplassen i Italia, mens lagkamerat Elfyn Evans kom i mål på andreplass, slik at Toyota kunne oppnå et imponerende resultat.

TOYOTA GAZOO Racers seier på Sardinia kom med den raske og jevne ytelsen til Toyota Yaris WRC og sjåførene. Selv om Ogier startet rallyet med å rydde vei i etapper, spesielt på fredag ​​på grunn av sin posisjon, avsluttet han dagen i topp tre og tok ledelsen lørdag. Evans derimot opprettholdt tempoet hele helgen og klatret til andreplassen. Ogier og hans sjåfør Julien Ingrassia beholdt sin fordel i alle fire etapper den siste dagen og nådde seieren på Sardinia. Ogier fullfører løpet 46 sekunder foran lagkameratene Elfyn Evans, og er 11 poeng foran Evans i førermesterskapet.

Kalle Rovanperä, som måtte stoppe på grunn av et teknisk problem mens han gikk på andreplass på fredag, bidro med 3 poeng til laget med sin tredjeplass i Power Stage. Med disse resultatene gjorde Toyotas ekstraordinære ytelse i Italia det i stand til å øke lederskapet til 49 poeng i Constructor's Championship. Imidlertid gjentok TGR WRC Challenge Program-føreren Takamoto Katsuta sin egen rekord ved å plassere fjerde i Italia så vel som Portugal, og dermed plassere tre Toyota Yaris WRC-er blant de fire beste.

Lagkaptein Jari-Matti Latvala uttalte at de hadde et fantastisk rally for laget etter løpet. Vi har total ytelse, utholdenhet og stabilitet. "Dette er veldig bra for mesterskapet," sa han. Sébastien Ogier, som vant løpet, sa at de hadde en utrolig helg og sa: ”Vi forventet ikke et slikt resultat på Sardinia. Å få de to første plasseringene for laget er en utrolig prestasjon. Følelsen i bilen var mye bedre etter Portugal. De to ekstrapoengene vi fikk i Power Stage var viktige for mesterskapet. Vi ønsker å fortsette dette tempoet, ”sa han.

TOYOTA GAZOO Racing vil konkurrere i den berømte Kenya Safari Rally, som går tilbake til WRC-kalenderen nesten 20 år etter Italia. Rallyet, som arrangeres 24. - 27. juni, blir en helt ny spenning for sjåførene med sine utmattende etapper.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar