Büyükkılıç: “Trikkelinjen vår fortsetter uten forstyrrelser”

Våre buyukkilic trikkelinjer fungerer uten problemer.
Våre buyukkilic trikkelinjer fungerer uten problemer.

Kayseri Metropolitan kommunes ordfører Dr. Memduh Büyükkılıç overvåket arbeidene til Anafartalar-Terminal-City Hospital-Nuh Naci Yazgan University-Mobilyakent trikkelinje, som er et av prosjektene som er utført for å gjøre transporten av byen mer komfortabel, og sa: "Våre arbeider fortsetter uten avbrudd . "

President Büyükkılıç, som undersøkte trikkelinjen på stedet, ble ledsaget av visegeneralsekretær Hamdi Elcuman, visegeneralsekretær Bayar Özsoy og prosjektleder for entreprenørfirmaet Hasan Tahsin Özarslan.

“Vi strever for å avslutte det et øyeblikk”

Å få informasjon fra prosjektleder Özarslan om Anafartalar-Terminal-Şehir Hospital-Nuh Naci Yazgan University-Mobilyakent Tram Line Project fungerer, Metropolitan Mayor Dr. Memduh Büyükkılıç uttalte at de anstrenger seg for å fullføre arbeidet her så snart som mulig og sa:

“Byggearbeidet til den 7 kilometer lange linjen vår, som starter i Tınaztepe-Anafartalar-regionen, fra vår nåværende terminalbygning, deretter foran vårt City Hospital, som er vår stolthet, inkludert møbelbyen vår, som passerer for vår skyld Nuh Naci Yazgan University og ved siden av KUMSMALL, fortsetter raskt. Jeg takker spesielt entreprenørselskapet vårt. De fortsetter å jobbe med en kultur av harmoni med kommunen. I solidaritet med våre nødvendige infrastrukturorganisasjoner, anstrenger vi oss for å fullføre den så snart som mulig. Som du vet fortsetter trikkelinjen vår i Talas-regionen. ”

“TAMLINJER VIL NÅÅTT 48 KILOMETER I ALT”

I sin gjennomgang uttalte president Büyükkılıç at med ferdigstillelsen av både Anafartalar-Terminal-Şehir Hospital-Nuh Naci Yazgan University-Mobilyakent trikkelinje og Talas Mevlana Mahallesi-Furkan Doğan Yurdu trikkelinje, vil den totale trikkelengden nå 48 kilometer. Etter at både Talas-linjen og linjen i denne regionen er fullført, vil den ha nådd en trikkelinje på totalt 48 kilometer. Blant disse verkene er det 11 trikkebiler. Jeg takker spesielt presidenten vår og transportministeren. ”

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar