De som er kvalifisert til å ta IMM-brannmannsexamen kunngjort

De som er kvalifisert til å delta på brannmannsexamen er kunngjort
De som er kvalifisert til å delta på brannmannsexamen er kunngjort

IMM mottok foreløpige søknader om at 657 brannmenn skulle ansettes underlagt tjenestemannsloven nr. 541. Den skriftlige eksamenen holdes torsdag 10. juni 2021, og praksiseksamen holdes mellom 11/6 / 2021-16 / 7/2021.

IMM mottok foreløpige søknader om at 657 brannmenn skulle ansettes underlagt tjenestemannsloven nr. 541. Den skriftlige eksamenen blir avholdt torsdag 10. juni 2021 av Dr. Arkitekt Kadir TOPBAŞ Show and Art Center; praksiseksamen vil bli avholdt mellom 11/6 / 2021-16 / 7/2021 på Zeytinburnu-campus i politidepartementet (overfor Yenikapı-Atatürk flyplass Metro Line Zeytinburnu Station). Mellom 25/5 - 2021/1/6 https://www.turkiye.gov.tr/  mottatt forhåndssøknader elektronisk på adressen. 18 tusen 934 personer søkte seg til eksamen. Det ble bestemt at 7379 kandidater av dem hadde betingelsene.

I følge KPSS-poengsummen for 657, for søkere som søkte elektronisk mellom 48/25/5 - 2021/1/6, i samsvar med de spesielle vilkårene spesifisert i artikkel 2021 første ledd (A) i tjenestemannsloven Nr. 2020 og i eksamensmeldingen. Rangering (i henhold til utdanningsnivå) ble gjort som 5 ganger det annonserte personalet.

2682 kandidater på rangeringen vil bli tatt til den skriftlige eksamenen den 10/6/2021 og den praktiske eksamenen som skal holdes på virkedager mellom 11/6/2021 - 16/7/2021.

I denne sammenheng, for listen over kandidater som skal inviteres til den skriftlige eksamenen (Liste over kandidater som er kvalifisert til å ta eksamen) Klikk her.

Eksamen vil bli avholdt i to trinn, skrevet (flervalgstestmetode) og brukt.

Den skriftlige eksamen vil bli avholdt den 10/6/2021 på adressen til Yenikapı Event Area Cerrahpaşa Mahallesi Kennedy Caddesi No: 10.30 Fatih Istanbul, mellom 12.30 - 46, Istanbul Metropolitan Municipality Dr. Det vil bli avholdt på Architect Kadir TOPBAŞ Show and Art Center.

Den praktiske eksamenen for brannvesenets ansatte vil bli avholdt mellom 11/6/2021 - 16/7/2021 på Zeytinburnu-campusen i politidepartementet (overfor Yenikapı-Atatürk flyplass Metro Line Zeytinburnu Station). For praksiseksamen Klikk her.

Kandidater som er kvalifisert til å ta den skriftlige og søknadseksamen på grunn av koronavirusepidemien som påvirker verden, vil skaffe seg eksamensdokumenter via e-forvaltning.

For å komme til eksamensdokumentet Klikk.

Kandidater som skal ta den praktiske eksamenen, minst 30 minutter før eksamenens starttid, siden høyden / vekten vil bli målt før eksamen https://www.turkiye.gov.tr/ De må være til stede sammen med søknadsskjemaet de mottok elektronisk på adressen.

Problemer som må vurderes av kandidater som er kvalifisert til å ta eksamen

  • Kandidater vil nøye undersøke kunngjøringen for den skriftlige eksamenen. For å nå eksamensmeldingen Klikk.
  • For å delta i eksamenen, må kandidaten ha EKSAMENSDOKUMENT og det originale ID-kortet eller ID-kortet eller passet for Tyrkia som ikke har utløpt.
  • Kandidater som ikke har eksamensdokumentet, blir ikke tatt opp til eksamen.
  • Når du tar eksamen, må du ha identitetskortet ditt med det tyrkiske republikkens identitetsnummer skrevet, eller Republikken Tyrkia identitetskort, eller gyldig pass eller TRNC-identitetskort med deg. Identitetskortet må ha et kaldstempel trykt, et gjeldende bilde som gjør det mulig for kandidaten å bli lett gjenkjent av sensorene (Vær oppmerksom på at hvis sensorene har problemer med å gjenkjenne deg fra bildet ditt på eksamensdagen, må det være tyrkisk Identitetsnummer), og passet må være gyldig fra eksamensdagen. Identitetskort og pass med utløpt gyldighet aksepteres ikke hvis de ikke har et kaldstempel eller et oppdatert fotografi som gjør det mulig for kandidaten å bli lett gjenkjent av sensorene, eller et tyrkisk identitetsnummer (det tyrkiske identitetsnummeret) må ikke skrives eller legges til senere for hånd eller skrivemaskin). Det er obligatorisk å ha et fotografi på identitetskortet. Kandidater som ikke har et fotografi på identitetskortet, blir ikke tatt opp til eksamen. En kandidat som ikke har disse dokumentene i sin helhet, blir ikke tatt til eksamen, uansett unnskyldning. I ferd med å skaffe et tyrkisk identitetskort, originalen av "Midlertidig identitetsdokument" med foto, signert forseglet / strekkode-strekkodekode, utstedt av Generaldirektoratet for befolkning og statsborgerskap i Innenriksdepartementet og gyldig til de nye identitetskortene blir mottatt, vil bli akseptert som et gyldig identitetsdokument. Bortsett fra de; førerkort, profesjonelle identitetskort osv. alle andre dokumenter godtas ikke som gyldig legitimasjon for å ta eksamen.
  • Husk å gå og se bygningen der du skal ta eksamen minst en dag før eksamensdatoen for å bekrefte adresseinformasjonen. For å se plasseringen til det skriftlige eksamenssenteret Klikk her. For å se plasseringen til det praktiske eksamenssenteret Klikk her.
  • Det er nødvendig å være tilstede ved døren til bygningen der du vil ta eksamen 45 minutter før eksamen for å fullføre identitetskontroll, kroppssøk og plassering i salen i tide.
  • Kandidater har ikke lov til å ha med seg mobiltelefoner, lyd- og videoopptakere eller lignende elektroniske gjenstander ved inngangen til eksamenssenteret.
  • Siden vannet i blyanten, viskelæret, spisseren, servietten og den gjennomsiktige plastflasken vil bli levert av vår institusjon; Ingen verktøy, utstyr, drikke og mat vil bli brakt til bygningen der du skal ta eksamen.
  • Når du er ferdig med eksamenen, sender du svararket og spørsmålsheftet (komplett med sider) til deltakerne. Den blir ikke stående i køen.
  • Siden de andre trinnene i rekrutteringsprosessen avhenger av eksamen og resultatene, vil det ikke bli akseptert noen unnskyldning for ikke å ta eksamen. Kandidater som har rett til å ta eksamen, men som ikke tar eksamen på kunngjort eksamensdato, anses å ha mistet retten til å gå opp til eksamen.
Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar