Afyonkarahisar vil være motocrossere i helgen

afyonkarahisar er vert for motocrossere i helgen
afyonkarahisar er vert for motocrossere i helgen

Afyonkarahisar, som har en av de viktigste banene i verden, vil være vertskap for det europeiske mesterskapet i Motocross 65/85 cc og det europeiske mesterskapet for Motocross i Balkan Motorcycle Association (BMU), der unge racere konkurrerer i helgen. Idrettsutøvere fra Balkan-landene Bulgaria, Romania, Serbia, Makedonia, Moldova, Hellas, Albania, Ungarn, Kroatia og TRNC forventes å delta i konkurransen, som vil bli avholdt med støtte fra Afyonkarahisar kommune.

TRE FORSKJELLENDE MESTERS SAMMEN

Løpene, der teknikk, dyktighet, mot og balanse skiller seg ut, vil bli avholdt i Afyon Motor Sports Center Motocross Track ved å ta Covid19 forholdsregler. I mesterskapet, som vil bli organisert av Anatolian Motor Sports Club, vil de mest dyktige og uredde piloter i Europa og Tyrkia bli oppført på startjernet. I andre etappe-løpet av det europeiske 65- og 85-motocrossmesterskapet der unge idrettsutøvere konkurrerer, tredje etappe av BMU European Motocross Championship og det første løpet av det tyrkiske motocrossmesterskapet, vil utøverne svette for å komme til prispallen.

CUP-UTFORDRING I 9 FORSKJELLIGE KLASSER

I tillegg til mange kjente motocrossere fra Tyrkia, vil sterke og påståelige racere fra utlandet delta i mesterskapet. 9 forskjellige kategorier; Mesterskapet, som arrangeres i MX, MX1, MX2, MX2 Junior, MXSenior, Veteran, 50cc, 65cc og 85 cc, starter lørdag 12. juni med trening og kvalifisering. Samme dag arrangeres det første etappeløpet i 50 cc-klassene med MX og små idrettsutøvere. Søndag 13. juni stiller racerne opp i startfeltet i to etapper.

“DET VIL VÆRE EN STOR ORGANISASJON OM FREMMING AV VÅRE BY”

Ved å understreke viktigheten av at organisasjonen holdes i Afyonkarahisar, takket vår ordfører Mehmet Zeybek det tyrkiske motorsykkelforbundet for innsatsen. Han sa at disse løpene er den første indikatoren for normalisering, og Zeybek-presidenten sa at verdensmesterskapet i motocross, som ble utsatt i fjor på grunn av pandemien, skal holdes i september.

DET ER OPPLEVELSE FOR UNGE ATLETTER

Turkish Motorcycle Federation AS President Mahmut Nedim Akulke takket borgermesteren Mehmet Zeybek for støtten. Påpeker at det vil være en full motorsykkelfest i Afyonkarahisar i helgen, sa Akulke: ”Vi vil være vert for unge racere fra Europa og spesielt Balkan-landene på Afyonkarahisar Motocross Track i helgen. Med verdensmesterskapet begynte interessen for landet vårt å øke. Afyonkarahisar-banen er blant de mest nysgjerrige sporene. Balkanmesterskapet, der europeiske ungdommer og racere fra Balkan-landene vil delta, vil være en opplevelse for våre idrettsutøvere. Samtidig skal utøvere fra alle land konkurrere sammen. Jeg vil takke vår guvernør Gökmen Çiçek, vår ordfører Mehmet Zeybek og vår varaordfører Süleyman Karakuş for deres urokkelige støtte. ”

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar