Ankara Metropolitan Municipality vil rekruttere 250 politibetjenter

ankara storbykommune vil lage politibetjent
ankara storbykommune vil lage politibetjent

Ankara Metropolitan Municipality har kunngjort for rekruttering av 250 politibetjenter med KPSS-score. Kandidater som vil ta eksamen må fylle ut forhåndssøknadsskjemaet elektronisk på "ankara.bel.tr" og komme til Atatürk sports- og utstillingssenter med de nødvendige dokumentene mellom 14. og 30. juni 2021 og søke personlig. Muntlig og praktisk eksamen vil bli holdt mellom 6. og 16. juli 2021.

For å bli ansatt i Ankara Metropolitan Municipality, underlagt tjenestemannsloven nr. 657; I henhold til bestemmelsene i den kommunale politiforordningen vil 250 polititjenestemenn bli utnevnt til de angitte ledige stillingene, forutsatt at de har tittel, klasse, karakter, antall, kvalifikasjoner, KPSS-poengsum, KPSS-grunnpoeng og andre forhold.

Rang ID

ansatte

klasse

ansatte

grad

Count

kvalifikasjoner

Kjønn

KPSS

Type

KPSS

rangeringer

1

Politibetjent

GPP

10 / 8 / 7

150

Å uteksamineres fra et av grunnutdanningsprogrammene ved fakultetene rettsvitenskap, statsvitenskap, økonomi, bedriftsøkonomi eller økonomi og administrasjonsvitenskap, å ha minst førerkort klasse B.

Kvinne/

mann

P3

70

2

Politibetjent

GPP

10 / 8 / 7

70

For å oppgradere fra en av de lokale administrasjonene, lokale administrasjoner (politipolitiet) eller lokale administrasjoner, knytter du grad programmer til universiteter, for å ha minst et førerkort i klasse B.

Kvinne/

mann

P93

65

3

Politibetjent

GPP

10 / 8 / 7

20

Universitetets miljø, miljøhelse, miljøforurensning og

Kontroll, miljøvern, miljøvern og

Kontroll fra et av de tilknyttede programmene

For å oppgradere, ha minst et førerkort i klasse B.

Kvinne/

mann

P93

65

4

politiet

offiser

GPP

10 / 8 / 7

10

Universiteter matteknologi, mattekniker,

Gjæring, gjæringstekniker,

Fermenterte produkter er tilknyttet gradsprogrammer

oppgradere fra en. Å være førsteamanuensis, å ha minst et førerkort i klasse B.

Kvinne/

mann

P93

65

 

GENERELLE OG SPESIELLE BETINGINGSBETINGELSER: De generelle og spesielle vilkårene som skal oppfylles i søknadene om de ledige politibetjentstillingene i Ankara Metropolitan Municipality er gitt nedenfor.

GENERELLE BETINGELSER FOR ANVENDELSE:Kandidater som vil søke om å bli utnevnt til de kunngjørte politimannskadrene, må oppfylle følgende generelle vilkår angitt i artikkel 657 første ledd i artikkel 48 første ledd i tjenestemannsloven nr. XNUMX.

 • Å være en tyrkisk statsborger,
 • For ikke å bli fratatt allmennhetens rettigheter,
  • Selv om periodene spesifisert i artikkel 53 i den tyrkiske straffeloven har gått; forbrytelser mot statens sikkerhet, selv om de er benådet eller fengslet i ett år eller mer for en forsettlig begått forbrytelse, forbrytelser mot den konstitusjonelle orden og funksjonen av denne ordren, underslag, utpressing, bestikkelse, tyveri, svindel, forfalskning, misbruk av tillit, uredelig Ikke å bli dømt for konkurs, budrigging, rigging av ytelse, hvitvasking av eiendomsverdier som følge av kriminalitet eller smugling,
  • For mannlige kandidater som ikke har noen tilknytning til militærtjeneste på grunn av deres militære status, eller ikke har nådd militærtjenestealderen, eller har fullført aktiv eller utsatt militærtjeneste hvis de har nådd militærtjenestealderen,
  • Ikke å ha psykisk sykdom eller fysisk funksjonshemming som kan hindre ham i å utføre sin plikt kontinuerlig,
  • For å oppfylle de andre søknadskravene som er søkt for de utlyste stillinger,

SPESIELLE BETINGINGSBETINGELSER:

 • For de kunngjørte politibetjentstillingene, å ha utdanningskravet fra uteksaminert skole og å ha mottatt minimum KPSS-poengsum fra poengsummene mot stillingene som skal rekrutteres fra Public Personnel Selection Exam (KPSS) i 2020,
 • For ikke å bli fjernet fra de offentlige institusjonene og organisasjonene som han har jobbet med tidligere av disiplinære eller moralske grunner.
  • For å kunne søke stillinger til kommunale polititjenestemenn i henhold til vilkårene spesifisert i artikkel 657 nr. A i lov nr. 48, samt de spesielle vilkårene i artikkel 13 / A i den kommunale politiforordningen. ; Å være veid og målt på tom mage, avkledd og barbeint, for å være minst 1.67 meter høy for menn og minst 1.60 meter for kvinner, og ikke ha en forskjell på mer enn (+, -) 1 kg mellom den delen som er mer enn 10 meter og dens vekt. Høyde- og vektbestemmelser vil bli gjort av kommunen vår.
   • Ikke å være over 30 år på eksamensdatoen.
   • Å ha minst et førerkort i klasse B utstedt av bestemmelsene i Highway Traffic Law No. 13 datert 10/1983/2918.

DOKUMENTER KREVET FOR SØKERNE UNDER SØKNADEN:

KLIKK HER FOR SØKNADSFORMEN ...

Under søknaden;

Kandidater som ønsker å ta eksamen,

https://basvuru.ankara.bel.tr/ De vil skrive ut og signere søknadsskjemaene som de skal fylle ut elektronisk, og legge ved følgende dokumenter i SØKNADSFORMEN.

 • Originalen eller kopien av identitetskortet eller identitetskortet (kopiene kan godkjennes av kommunen vår, forutsatt at originalen er levert),
 • Den originale eller notariserte kopien av vitnemålet eller eksamensbeviset (kopier kan bekreftes av kommunen vår, forutsatt at originalen er levert),
 • For akademikere utenlandske, den originale eller notariserte kopien av ekvivalensbeviset (kopier kan sertifiseres av kommunen vår forutsatt at originalen er levert),
 • Original eller notarisert kopi av førerkortet (kopier kan bekreftes av kommunen vår forutsatt at originalen er levert),
 • Datamaskinutskrift av KPSS-resultatdokument med bekreftelseskode hentet fra OSYM-nettstedet,
 • Erklæring om ikke-militærtjeneste for mannlige kandidater,
 • En uttalelse om at det ikke er noen hindring for å utføre sin plikt kontinuerlig,
 • 2 biometriske bilder (1 limes inn på skjemaet)

STED, DATO, FORM OG VARIGHETENS VARIGHET:

                Kandidater;

14/06/2021 tarihinden 30/06/2021For å måle høyde og vekt under tilsyn av helsepersonell, sammen med dokumentene som er oppført ovenfor, på arbeidsdager. Atatürk sports- og utstillingssenter ligger i Cumhuriyet Caddesi 19 Mayıs Complex / Altındağ-ANKARA De vil fullføre søknadsprosessen ved å søke personlig på adressen.

Søknader fremsatt via mail eller e-post, eller med manglende informasjon og dokumenter, eller selv om deres kvalifikasjoner ikke er egnet, vil ikke bli evaluert av vår kommune.

Under søknaden vil HES-koden (livet passer inn i huset) bli avhørt.

Evaluering av søknader - kunngjøring av aksepterte søknader

 • Ved å kontrollere kompatibiliteten til TR-identitetsnummer og ÖSYM-poster, vil kandidatene bli rangert i henhold til KPSS-poengene, og kandidatene vil bli innkalt til muntlig og praktisk eksamen med en hastighet på fem ganger antallet ledige stillinger som skal utnevnes, fra og med kandidaten med høyest poengsum,
 • Andre kandidater som har samme poengsum som den siste kandidaten som ble invitert til eksamen, blir invitert til eksamen.
 • Kandidater som er kvalifisert til å ta eksamen med sine KPSS-poeng 02 / 07 / 2021Det vil bli kunngjort på adressen til kommunen vår basvuru.ankara.bel.tr, og kandidatene hvis søknader blir akseptert og innkalt til eksamen, vil få tilsendt et "eksamensinngangsdokument" utstedt av kommunen vår, som inneholder identitetsinformasjonen til kandidater, sted og dato for eksamen.
 • Dette dokumentet vil bli presentert ved inngangen til eksamen. Kandidater som ikke kvalifiserer til eksamen vil ikke bli varslet.

EKSAMNENS STED, TID OG FUNKSJONER:

Muntlig og praktisk eksamen 06/07/2021-16/07/2021 mellom (unntatt søndager) Atatürk sports- og utstillingssenter ligger i Cumhuriyet Caddesi 19 Mayıs Complex / Altındağ-ANKARAblir holdt kl Eksamen starter kl 09.00:XNUMX.

Hvis den muntlige og praktiske eksamen ikke kan fullføres samme dag, fortsetter den neste dag.

Kandidater som ikke tar eksamen på den kunngjørte eksamensdatoen og / eller ikke kan delta på grunn av en unnskyldning, anses å ha mistet retten til å gå opp til eksamen.

Muntlig undersøkelse;

 • Tyrkias grunnlov,
 • Atatürks prinsipper og historie om den tyrkiske revolusjonen,
 • Lov nr. 657 om tjenestemenn,
 • Grunnleggende lovgivning om lokale administrasjoner,

Den dekker emner.

Praktisk eksamen;Det vil bli gjort på en måte for å dekke måling av faglig kunnskap og evne relatert til tittelen på kader og måling av funksjoner som sportslig utholdenhet.

VURDERING AV EKSAMEN - FORMÅL TIL RESULTATENE;

Muntlig eksamen; Republikken Tyrkias grunnlov, Atatürks prinsipper og revolusjonens historie, loven om tjenestemenn nr. 657, den grunnleggende lovgivningen om lokale myndigheter er laget av totalt 25 poeng, 100 poeng hver, og poengene gitt av medlemmene av eksamensstyret registreres separat i protokollen.

Praktisk eksamen; Den består av 100 hele poeng, og poengene gitt av medlemmene av eksamensstyret blir registrert separat.

Evaluering i eksamen; Eksamenspoengene beregnes ved å ta 50% av den muntlige delen og 50% av den praktiske delen av eksamenen, og poengene gitt av medlemmene av eksamensstyret blir registrert separat i referatet. En minimumscore på 60 kreves for å bli ansett som vellykket i eksamen.

Suksesspoengene til kandidatene, som er grunnlaget for utnevnelsen, bestemmes ved å ta det aritmetiske gjennomsnittet av eksamenspoengene laget av kommunen vår og KPSS-poengsummen og kunngjort på hjemmesiden til kommunen vår.

Hvis suksesspoengene til kandidatene er de samme, vil høyere KPSS-poengsum bli prioritert.

Med utgangspunkt i den høyeste suksesspoengene, bestemmes antall kandidater som skal utnevnes som hovedkandidat. Kommunen kan også utnevne så mange vikar kandidater som antall hovedkandidater. Hoved- og alternative kandidatlister vil bli kunngjort på internettadressen til kommunen vår, og skriftlige varsler vil bli gjort til de på listen.

Eksamenstyret; På slutten av eksamenen har den rett til å ekskludere noen eller alle stillingene som er kunngjort i eksamensmeldingen, hvis den finner lave suksesspoeng eller ikke finner det tilstrekkelig.

Under søknadene og prosedyrene, blir undersøkelsene av de som er funnet å avgi falske uttalelser eller skjule sannheten på noen måte anses ugyldige og oppdragene deres blir ikke utført. Selv om ansettelsene i slike saker blir bestemt, blir oppdragene deres kansellert. Disse personene kan ikke kreve noen rettigheter og vil bli sendt inn en kriminell klage til statsadvokaten.

Resultatene av eksamen kan innvendes skriftlig innen syv dager etter kunngjøringen av suksesslisten på nettstedet til kommunen vår. Innvendinger avsluttes av eksamensstyret innen sju dager, og vedkommende blir informert skriftlig.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar