Første eliminering av Red Bull Half Court basketball turnering i Bursa

første kvalifiseringskamp i Red Bull Half Court basketball turnering i Bursa
første kvalifiseringskamp i Red Bull Half Court basketball turnering i Bursa

Kalkunene i Red Bull Half Court 3 × 3 Basketball Tournament, hvor verdens beste streetbasket-spillere vil konkurrere, blir arrangert i Bursa, arrangert av Bursa Metropolitan Municipality.

Å bringe gatekultur og basketball sammen; Tyrkia som kvalifiserer seg til Red Bull Half Court 3 × 3 Basketball Tournament, der verdens beste streetbasket-spillere vil konkurrere, begynner. Den første av de 3 elimineringene av Red Bull Half Court, der alle som har satt opp sine 4-personers lag kan delta, blir avholdt i Bursa. Turneringen, der den tyrkiske mesterkandidaten vil bli bestemt, vil bli avholdt i Hüdavendigar City Park, vert for Metropolitan kommune, lørdag 12. juni mellom kl. 14.00 og 19.00. Basketballbanen, der den gigantiske organisasjonen skal holdes, ble også farget med støtte fra Metropolitan kommune. Organisasjonen, som vil bli avholdt med bidrag fra Metropolitan Municipality Youth and Sports Services Department, vil bringe basketballelskere sammen.

Verdensfinalen i Russland

Etter eliminering ved Hüdavendigar City Park basketballbane, vil street basketball lidenskap besøke henholdsvis Ankara, Istanbul og İzmir. Teamet som blir mester i Tyrkia på slutten av 4 elimineringer vil også bli bestemt i İzmir. Teamet, som overvant sine rivaler og ble mester i Tyrkia, vil få muligheten til å representere landet vårt i verdensfinalen som skal avholdes i Russland i september. Påmelding og detaljert informasjon om turneringen finner du på RedBull.com/halfcourt.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar