Hvem er Veyis Ates, hvor er han fra? Hvorfor er Veyis Ateş på agendaen?

hvem er veyis ates der veyis ates er på dagsorden
hvem er veyis ates der veyis ates er på dagsorden

Mens Veyis Ateş ble en av de mest omtalte på Twitter, begynte biografien til Ateş, som var vertskap for Tyrkias Pulse Special-program, å bli undersøkt. Så hvorfor står Veyis Ateş på agendaen? Hvem er Veyis Ates? Hvor er Veyis Ates opprinnelig fra? Hvor gammel er Veyis Ates? Hva gjør han, hva er hans viktigste yrke?

Abdurrahman Veyis Ateş ble født i 1973 i Tarsus, Mersin. Ateş, som fullførte sin lavere grad ved Marmara University, fakultet for teologi, Institutt for religionsfilosofi, ble interessert i radio i løpet av universitetsårene og gikk inn i radiokringkasting med Cem Radio.

Ateş begynte å jobbe på TV NET i 2006, hvor han var vert for Main News, News Perspective med Kürşat Bumin og İbrahim Karagül, Perspective, Towards the Evening and History med Kadir Mısıroğlu SohbetHan presenterte programmene Ankara-Istanbul og Habere Glance. Ateş, som er nært knyttet til radio, gjorde også radiokringkasting. Han ble overført til Habertürk TV i 2013, og etter en stund ble han utnevnt til daglig leder for Habertürk TV. Veyis Ateşs liv og biografi er i våre nyheter. Ateş begynte å jobbe i TV NET i 2006, hvor han var vert for Main News, News Perspective med Kürşat Bumin og İbrahim Karagül, Perspective, Towards the Evening and History with Kadir Mısıroğlu SohbetHan presenterte programmene Ankara-Istanbul og Habere Glance. Han flyttet til Habertürk TV i 2013 og ble daglig leder for Habertürk TV i 2016. Ateş kunngjorde at han ville trekke seg fra denne stillingen i 2018 og fortsette sitt liv som programmerer og forfatter.

 

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar