Hvordan dra nytte av rabatter på de beste CBD-tinkturene

hva er skjær

CBD-mani og kjærlighet er ikke nytt. Imidlertid har potensialet kommet frem i de siste årene. Siden da har etterspørselen økt jevnt. Du kan nå finne CBD i iskrem, sminke, godteri og en rekke andre produkter. Hvem kan glemme Kim Kardashians babydusj med CBD-tema? men noen av de beste CBD-tinkturene Vet du?

De fleste vet fortsatt ikke hvordan de kan dra nytte av skjær og rabatter. Takket være denne artikkelen får du en komplett guide til CBD-tinkturer.

Hva er CBD Tincture?

San Juan Islands Journal-artikkelen bemerker:

● Det første CBD-produktet som kom inn på det kommersielle markedet var CBD-oljer. Men etter en stund observerte folk et viktig problem i oljer.

● De fant ut at oljene ikke var så effektive som de burde vært. Dette er fordi menneskekroppen bare bruker en liten del av fettet og en stor del er bortkastet. Så hvorfor konsumere noe som ikke fungerer fullt ut?

I en slik situasjon ble det viktig å utvikle en formel som kunne tjene formålet med begrenset avfall. Så selskaper begynte å lage tinkturer. De er alkoholbaserte CBD-produkter. Faktisk, i en tinktur, blir forbindelser av Cannabis Sativa-planter ekstrahert med alkohol som løsemiddel.

Noen av de beste CBD-tinkturene Inneholder 60 til 70 alkohol. Ifølge Russell Markus, grunnlegger av Lily CBD, "Generelt har alkoholbaserte tinkturer lengre holdbarhet (3 til 5 år), men har en veldig bitter smak." Derfor maskerer tilsetningsstoffer bitterheten i skjær. Ofte blandes smaker, søtningsmidler og vegetabilsk glyserin med det. Noen ganger inkluderer selskaper også melatonin, planteekstrakter og vitaminer for å fjerne den bitre smaken og dekke behovene du ønsker.

Nå som du vet om CBD-tinkturer, må du ønske å kjøpe en og prøve den. Imidlertid kan du støte på forskjellige problemer, for eksempel å dra nytte av rabatter, skille mellom CBD oljer og tinkturer. De neste avsnittene vil fjerne tvilen din.

Hvordan bruke rabatt på CBD Tincture?

For å dra nytte av rabattene, må du vite hvordan du kan kjøpe produktet. I følge The New York Times er det tre måter å få CBD i 2020. Disse:

● Tilgjengelig online via lisensierte apoteker.

● Hvis du har en bestemt type epilepsi, kan du få CBD fra autoriserte legemiddelfirmaer.

● Du kan også få det ved å besøke en skranke (den mest upålitelige måten).

Det beste av de tre er å lete etter en dispensar. Å kjøpe CBD online kan gi deg mange kostnadseffektive fordeler. De fleste rabattideer handler om kjøp på nettet. Så her er de forskjellige triksene du kan bruke for å få rabatter på CBD på online plattformer:

● Ditt første skritt bør omfatte spesifikk forskning på forskjellige nettbutikker som gir noen av de beste CBD-tinkturene rett utenfor døren.

● Skriv ned navnene på alle mulige nettsteder. Nå gir nettbutikker vanligvis rabatter på to måter:

● Ved å tilby en gratis prøveversjon de første dagene. Imidlertid krever de et minimumsbeløp for det. Men inntil da kan du nyte tinkturen til en veldig økonomisk pris.

● Den beste måten er å søke etter kupongkoder. Du kan besøke den offisielle siden til hver fra listen over nettsteder og sjekke kupongene. Disse kupongkodene gir deg vanligvis 20% eller mer av når du legger inn din første bestilling fra et nettsted.

● Se etter nettsteder som tilbyr en liste over kuponger til besøkende på nettstedet og andre abonnenter. Du finner et stort antall slike nettsteder på Internett.

Roten til din rabattfordel ligger i forskningen din. Det vil ta litt tid og krefter. Men når du får den beste tinkturen til en liten rabatt, ser du verdien av ditt harde arbeid.

Ikke fall i feller mens du benytter deg av rabatter. Noen selskaper kan lokke deg med de beste prisene og selge tinkturer som ikke er av veldig god kvalitet. Derfor er det viktig å sjekke nettstedets styrke, troverdighet og anmeldelser.

Sørg også for å se etter rabattkuponger første gang du kjøper CBD fra et nettsted. Noen få nettsteder gir stor rabatt på ditt første kjøp. Så sørg for at du benytter deg av hvert skjema.

Er CBD olje og tinktur det samme?

Du må ha opplevd denne forvirringen mens du søkte etter CBD online. Det er en vanlig forekomst som skjer for de fleste. Ifølge Markus, “Da cannabis / CBD-industrien begynte å akselerere i slutten av 2017 og tidlig på 2018, brukte mange bedrifter ordet om hverandre. En 'Tinktur' ble assosiert med dropper-stilflasken.

tinktur dropper

Dette er hovedårsaken til forvirring blant innbyggerne. Men det er noen viktige forskjeller mellom de to. Her er meningene til de tre ledende navnene i CBD-markedet.

Tinkturprodusentfirma

Et tinkturproduserende selskap skiller mellom de to på følgende punkter:

● Tinkturer er alkoholbaserte ekstrakter, ikke oljer.

● Tinkturen inneholder forskjellige andre tilsetningsstoffer som terpener, smaker og andre cannabinoider for å forbedre opplevelsen. Oljer viser ikke så allsidig.

● Noen av de beste tinkturene viser bedre biotilgjengelighet enn kolleger med olje.

helselinje

I følge Healthline, både oljer og tinkturer er effektive mot smerter. Hovedforskjellen mellom dem skyldes grunnleggende komponenter og produksjonsprosessen. Hvilken du velger, avhenger imidlertid av dine behov og forventninger.

Russell Markus

Ifølge Markus, "Noen kan velge CBD-olje fordi smaken av en alkoholbasert tinktur forsinker dem, mens andre kan velge en alkoholbasert tinktur på grunn av magesensitivitet av mageoljer."

resultat

Du kan kjøpe noen av de beste CBD-tinkturene online eller på apotek. Men det betyr ikke at de er trygge eller rene. FDA (Food and Drug Administration) tar ikke ansvar for CBD da det tar kosttilskudd og medisiner. Så det er opp til deg å undersøke og velge klokt. Gå heller ikke glipp av rabattene. De fungerer som prikken over i’en.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar