Intercity Cup-løp er fantastisk

intercity cup-løp var fantastisk

Den andre etappen av Intercity Cup-løpene i 2021 som ble holdt på Intercity Istanbul Park, en av de mest prestisjefylte løypebanene i verden, er fullført. Løpene ble organisert i 2 forskjellige kategorier som Intercity Platinum Cup, Intercity Gold Cup og Intercity Silver Cup. Mens spenningsdosen ikke avtok et øyeblikk i løpene, hvor til sammen 3 piloter kjempet voldsomt, var det nesten pusten.

Den andre etappen av Intercity Cup-løpene, som tilbyr denne opplevelsen til alle med lidenskap for racing, fra de som ikke har erfaring med motorsport til profesjonelle racere, er fullført. Dosen av spenning avtok ikke et øyeblikk i 2 forskjellige cup-løp med ett merke som ble holdt på Intercity Istanbul Park, en av verdens ledende baner, som var vert for Formel 1-organisasjonen i fjor.

Grenser presset på Intercity Platinum Cup

Legendariske Caterham-racerbiler tok plass på banen i Intercity Platinum Cup, hvor 9 raske førere med høyest kjøreevne konkurrerte mot hverandre. I det første løpet av arrangementet, hvor det var to løp av 12 runder, var Sinan Çiftçi pilot, mens Selman Ulusoy tok andreplassen og Tevfik Nasuhioğlu tok tredjeplassen. I 2. løp, der konkurransen fortsatte i full fart, tok Sinan Çiftçi førsteplassen, Tevfik Nasuhioğlu ble nummer to og Bahattin Ayan ble nummer tre.

På Intercity Gold Cup, som er på topptrinnet for amatørpilot, hadde 24 piloter sin racingopplevelse med Renault Megane-kjøretøyer fullt ut. Erdem Atlı vant førsteplassen i løpet, som ble organisert som 8 runder. Halil Fatih Küçükyılmaz, som så det rutete flagget på andreplassen, tok tredjeplassen, mens Barkın Pınar tok tredjeplassen.

Kvinnelige racere dukket også opp i Intercity Silver Cup

2021 piloter konkurrerte i 24 Intercity Silver Cup, som ble forberedt for motorsportelskere som aldri har vært på banen profesjonelt og holdt med Renault Clio-biler. Reha Aybey tok førsteplassen i 8-runden Intercity Silver Cup, som også inkluderer kvinnekategorien. Murat Halil Özbaş tok andreplassen og Burak Güler tok tredjeplassen. I kvinnekategorien var Begüm Avdagiç på topp, etterfulgt av Didem Fatinoğlu.

Farsdag glemmes ikke

Siden det også var farsdag søndag 20. juni, da Intercity Cup-organisasjonen ble arrangert, ble Aydonat Atasever & Sarp Atasever og Yadel Oskan & Berk Oskan-duoer som konkurrerte som far og sønn i løpene overrakt en suvenircup. Father-Son Commemorative Trophies ble presentert for deltakerne av Intercity styreleder Vural Ak.

I tillegg ble Gentleman's Cup presentert for Intercity Silver Cup Driver Sait Nezih Özevin for å unngå kontakt på bekostning av sin egen posisjon mange ganger i løpet.