KiteMercedes av Bilge Öztürk åpnet dørene i Akyaka denne sesongen

kitemercedes av wise ozturk åpnet dørene i akyaka også denne sesongen
kitemercedes av wise ozturk åpnet dørene i akyaka også denne sesongen

KiteMercedes av Bilge Öztürk, kiteboardskolen på Akyakas Akçapınar-strand, som Mercedes-Benz har vært navnesponsor for siden 2016 og startet i drift i april i år, vil fortsette å møte kiteentusiaster i sommersesongen 2021.

KiteMercedes av Bilge Öztürk, kiteboarding-skolen som er etablert med det formål å undervise, utføre og øke bevisstheten om kiteboarding, som Mercedes-Benz har påtatt seg tittelsponsoratet siden 2016, er på Akçapınar-stranden i Akyaka, Muğla, en favoritt blant kiteboarders fra Tyrkia og over hele verden. åpnet dørene.

Begynnende å støtte kiteboarding med "Mercedes-Benz Kiteboard European Championship" organisert i Bozcaada i 2015, har Mercedes-Benz vært sponsor av det tyrkiske fotballforbundet i 25 år og sponsor av det tyrkiske basketballforbundet i 20 år.

Skolen i Akyaka, Muğla, en av Tyrkias utvalgte langsomme byer (Cittaslow) og kjent som den hyppige destinasjonen for kiteboardingentusiaster fra hele verden, vil være åpen frem til november i år.

Utdanning for studenter på alle nivåer

På skolen, der det er dyktige trenere og nasjonale idrettsutøvere som har instruktørsertifikater (IKO, KB4 og KB5) gitt av det internasjonale og tyrkiske seilforbundet, bare fri-stil (akrobatikk) med kiteboarding, formel og hydrofoil, som er olympiske fag , kan bare praktiseres på skolen. Trening tilbys ikke bare til idrettsutøvere som driver avansert kiteboarding, men også til personer med nybegynner- og mellomkunnskap som er interessert i denne sporten. Skolen ble åpnet i 2016 og har så langt vært vertskap for omtrent 12.000 XNUMX mennesker.

I "KiteMercedes by Bilge Öztürk" -skolen er den grunnleggende utdannelsen 6 timer. I denne opplæringen, først og fremst, vindkunnskap, sikkerhet og installasjon av utstyr; Etterpå går den umiddelbart til vannet. Når eleven kan kontrollere draken som han ønsker, går han videre til scenen med å skyve kroppen i vannet ved hjelp av draken. Etterpå fortsetter opplæringen med start, styrt kjøring og vindkjøring, og grunnopplæringen er fullført på totalt 6 timer. Gjester som kommer på scenen for å gå til vannet på egenhånd, kan også få sjansen til å forbedre seg med de ekstra kursene og de avanserte programmene de tar.

Hva er et kiteboard?

Kiteboard, som har utviklet seg raskt i Tyrkia spesielt de siste 10 årene, ble akseptert som en OL-gren i 2019 og inkludert i OL i Paris 2024. ANOC World Beach Games, det første løpet der kiteboard fant sted som en olympisk klasse, ble arrangert i Qatar i 2019, og Bilge Öztürk, grunnleggeren av KiteMercedes, konkurrerte på vegne av Tyrkia. Kiteboard, kjent på tyrkisk som kitesurfing, gir brukeren, nemlig rytteren, muligheten til å bevege seg fritt på vannet med en drage og et brett.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar