TRNC Village Roads får tryggere og komfortabel kjøring

kktc vikveier blir tryggere og mer komfortabel å kjøre
kktc vikveier blir tryggere og mer komfortabel å kjøre

Under besøket av visepresident Fuat Oktay og transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu til TRNC 11. februar; I samsvar med "Hovedveisplan 2021-2022 Implementeringsprotokoll mellom departementet for transport og infrastruktur i Republikken Tyrkia og departementet for offentlige arbeider og transport i den tyrkiske republikken Nord-Kypros" undertegnet mellom vårt land og vårt land, for utvikling av landlig transportinfrastruktur i TRNC, med bidrag fra Republikken Tyrkia, totalt Det ble besluttet å vedlikeholde, reparere og fornye motorveien 322 km.

Arbeidet startet i Karpaz-regionen med en seremoni holdt onsdag 9. juni med deltakelse av TRNC-statsminister Ersan Saner, Nicosia-ambassadør Ali Murat Başceri, TRNC-ministre, TR Highways Cyprus Koordinator Aykut Mutlu og hans tilhørende delegasjon.

Med økonomisk støtte fra Republikken Tyrkia, utført av General Directorate of Highways og koordinert av Development and Economic Cooperation (BSEC) Office for den tyrkiske ambassaden i Nicosia, den sørlige linjen som først og fremst strekker seg fra Ziyamet og Kaleburnu på Karpaz-halvøya til Dipkarpaz. og Dipkarpaz-Monastery Road vil bli fornyet.

Med protokollen; Sikkerheten og kvaliteten på bygdeveiene vil bli økt. Om to år, med 26 forskjellige prosjekter, vil veiene mellom landsbyene fornyes med vedlikehold og reparasjon, og landdistriktene vil ha en god transportinfrastruktur.

I tillegg er konstruksjonen utført av General Directorate of Highways; imidlertid vil det 59 km delte motorveiprosjektet, som startet på nytt etter at byggingen ble avbrutt på grunn av ekspropriasjonsproblemer, også være ferdig.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar