TAV HelloSky Lounge på Bergamo lufthavn

med tav hellosky lounge på Milano Bergamo lufthavn
med tav hellosky lounge på Milano Bergamo lufthavn

Fortsetter sine internasjonale investeringer uten å bremse, begynner TAV Operation Services å tjene under "HelloSky" salongmerke på Italias tredje travleste internasjonale flyplass, Bergamo Milan.

TAV Operation Services datterselskap, Barcelona-baserte flyselskapsselskap GIS, introduserte den nye passasjerloungen for Bergamo lufthavn i Italia i Italia, som vil bli operativ fra juni under merkevaren 'HelloSky'. SACBO, administrasjonsselskapet til Milan Bergamo, den tredje største flyplassen i Italia med en passasjertrafikk på mer enn 2019 millioner i 13,8, la til et annet prestisjetungt prosjekt i sitt flyplasstjenestesortiment og hadde som mål å tilby en mer elegant, rik og utstyrt tjeneste i nasjonal og internasjonal arena. Han samarbeidet med sine tjenester.

'Vi er på vei til å bli et verdensomspennende foretrukket merkevare'

TAV Operation Services administrerende direktør Güçlü Batkın sa: “Som en del av vår pågående utvidelsesstrategi i Italia, har vi nå startet vår virksomhet på Bergamo lufthavn i Milano. Vi ser på dette samarbeidet som en milepæl for oss på vei til å bli et globalt foretrukket merkevare innen flyplassgjestfrihetstjenester. Målet vårt her er å gi en unik og sømløs kundeopplevelse gjennom HelloSky Lounges. Med vår digitale transformasjonssatsing vil vi fortsette å tilby kvalitetsservice til våre kunder og være den pålitelige løsningspartneren til våre forretningspartnere på flyplasser. ”

En luksuriøs og kundevennlig opplevelse i Bergamo med HelloSky

SACBO-president Giovanni Sanga sa: ”I denne nye æraen med lufttransport er vi glade for å lansere HelloSky Bergamo ved å foreta en investering som tilbyr nye rom og tjenester til passasjerer. Mens salongen bidrar til å gjøre transittopplevelsen så komfortabel som mulig, er vi sikre på at takket være profesjonaliteten til TAV Operation Services, vil vi tilby den best mulige opplevelsen. ”

Den nye HelloSky Lounge vil bli tildelt innenlandske og internasjonale flyvninger på Bergamo lufthavn, med en størrelse på 750 m2 og en kapasitet på 130 personer. Salongen ligger i den ekstra terminalen, som ble utvidet i 2020, rett foran det nye passkontrollområdet. Salongen består av 10 forskjellige seksjoner, inkludert passasjerloungen, hvile- og arbeidsområder, møterom, mat og drikke, røykerom, dusj og toalett. Inspirert av byen Bergamo i sitt design, har HelloSky Milan Bergamo Lounge som mål å tilby løsninger for alle slags behov for passasjerer og å ha en behagelig tid under sine reiser. Tilberedt med en dynamisk tilnærming og tilpasset forskjellige tider på dagen, tilbyr menyen forskjellige alternativer, inkludert lokale smaker.

I tillegg til å tilby betal-per-bruk-alternativer for gjestenes bekvemmelighet, GIS vil følge strenge COVID-19 prosedyrer for å skape et tryggest mulig miljø på HelloSky Bergamo Lounge. HelloSky Milan Bergamo Lounge fungerer som den andre tjenesten til HelloSky-merket etter den vellykkede HelloSky Roma på Fiumicino lufthavn. HelloSkys merkefilosofi består av dynamikk, komfort, kvalitet, fleksibilitet og tilpasning. HelloSky Lounge har som mål å være en referanse som en av de beste salongene i Italia og Europa.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar