Motul, offisiell sponsor av Toyota Gazoo Racing Team Thailand på Nürburgring 24 timer

motul toyota gazoo racing team thailand offisiell sponsor av nurburgring watch
motul toyota gazoo racing team thailand offisiell sponsor av nurburgring watch

Toyota Gazoo Racing-teamet kjemper mot dårlig vær i Thailand. For å vinne ADAC Total 24 Hours of Nurburgring 2021, gikk teamet sammen med Toyota Corolla Altis GR Sport No. 3 og nr. Han valgte Motul oljer for å drive 119. i førsteklasses racingarrangement. De forsterker også Toyotas forpliktelse til "Push the Limit" ved å forsvare tittelen og arve den japanske billegenden.

Det thailandske Toyota Gazoo Racing-teamet, som deltok i det første 2014-timersmaraton i 24, nådde toppen av SP 7 på kort tid på bare 3 år, de har brukt Motul-oljer siden de tok banen. Han bemerket teamleder Mr. Suthipong Samitchats evne til å forbedre ytelsen og påliteligheten til Motul-produkter, og sa: “Vi bruker Motul-oljer i motorene våre. Det er det valgte smøremiddelet for begge bilene gjennom hele konkurransen her. "

Begge bilene ble 1. og 2. i samme klassifisering. Han beviste også Motuls styrke ved å vinne lagets første seier i den 2020. ADAC 48 Hours i 24, og i 2021 deltok Toyota Gazoo Racing Team Thailand i konkurransen igjen. Definitivt med tillit til å lykkes igjen. hva er tilstanden til denne konkurransen De måtte møte både kraftig regn og tåke. En racer krever full konsentrasjon og forberedelse. der alle asiatiske racere stiller opp for å møte utfordringen. En distanse på 25.4 kilometer med en bil drevet av Motul-olje er full av fare.

Etter 6 timer ble løpet avbrutt på grunn av kraftig regn. og lav sikt forårsaket flere kollisjoner. Etter en pause på 14 timer, som var det lengste stoppet i Nürburgring-historien, fortsatte løp nummer 120 fra 1. plass og opprettholdt denne fordelen til slutten av løpet. Bil nummer 119 fulgte pallen på 3. plass, slik at det thailandske laget kunne vinne SP 3-klassen og oppnå målet for årets løp. Det var også Motuls suksess å konsekvent demonstrere den overlegne ytelsen til oljer som kreves for seieren.

Denne prestasjonen demonstrerer den perfekte synergien mellom Motul-oljer og Toyota-motorer for maksimal effekt. Selv om Motul holder motoren i perfekt stand, prøver hun hele tiden å forbedre ytelsen til produktene sine, selv under tøffe konkurranseforhold. for bruk i verdensomspennende konkurranser

I tillegg mottok teamdirektør Suthipong Samitchat også prisen "Årets ambassadør" for å hedre fremragende prestasjoner. og ADAC kunngjorde Total 24 Hours Nürburgring til hele verden. Denne prisen hjelper også med å bygge et rykte blant Motul-sponsede team i Asia.

Motul produkter

1. Motul 300V Trophy 0W-40
2. Motul Gear Competition 75W-140
3. Motul Racing Brake Fluid 660 Factory Line
4. Motul-bremserengjøring
5. Motul MoCool

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar