MXGP of Turkey vil være i Tyrkia 4-5 september

mxgp av kalkun september i Tyrkia
mxgp av kalkun september i Tyrkia

Mens de største begivenhetene innen sportsturisme vil bli kansellert en etter en, vil ikke Tyrkia-etappen av verdensmotocrossmesterskapet (MXGP) i Afyonkarahisar i regi av presidentskapet for Republikken Tyrkia og Tyrkia MotoFest ikke endres.

Verden gjennomgår en stor forandring på grunn av pandemien. Som i mange land i verden, kunne mange arrangementer ikke holdes i Tyrkia i omtrent 2 år. Etter den siste låsingen og spredningen av vaksinen har trinnvis lindring begynt. Nylig, etter kanselleringen av Champions League-finalen i Istanbul og deretter kunngjøringen om at den tyrkiske etappen av Formel 1 ble avlyst, ble den tyrkiske etappen av verdensmotocrossmesterskapet (MXGP) avholdt 4-5 september 2021 og den tyrkiske scenen 1. - 5. september 2021 er kunngjort. Det er kunngjort at Tyrkia MotoFest vil bli avholdt i Tyrkia.

Løpet og festivalen, som er fremtiden for motorsykkelelskere fra mange deler av verden, som unge mennesker og spesielt høyinntektsgrupper viser interesse for, ble håpet om sportsturisme. I regi av presidentskapet for Republikken Tyrkia er løpet, som vil bli deltatt av idrettsutøvere og tilskuere fra mange deler av verden, blant de mest sette begivenhetene i 180 land i verden. Fjernsynssendingene fra hvert trinn i MXGP når omtrent 3.5 milliarder seere.

100 av 15 kjøretøyer er motorsykler

Motorsykkelindustrien, som vokser eksponentielt hvert år, gir et stort bidrag til den tyrkiske økonomien. Antall motorsykler, som utgjør 100 av hver 15 kjøretøyer som er registrert i Tyrkia, øker eksponentielt hvert år. Med den økende interessen for mobilitet på grunn av pandemien, ser gigantene i motorsykkelindustrien Tyrkia som et av de viktigste markedene. Mange viktige motorsykkelmerker jobber med produksjon i Tyrkia.

MXGP of Turkey vil bli avholdt i tide

Påpeker at sportsturisme har hatt store tap i verden de siste to årene, sa tyrkisk motorsykkelforbund (TMF) visepresident Mahmut Nedim Akulke: “Mens internasjonale sportsløp avlyses en etter en i Tyrkia i løpet av denne perioden, vil vi organisere vår organisasjon med fordelen av timing. De beste motocrosserne i verden kommer til Tyrkia. Det er en indikasjon på styrken i Tyrkias motorsykkeløkonomi, som vokser raskere i denne pandemien, og dens utrolige potensial innen sportsturisme. Mange flere motorsykkel løp over hele verden forbereder seg på å komme til Tyrkia, ”sa han.

Motorsykkelpublikum utvider støttemerket

Han sa at løpet og festivalen, som gir unike fordeler for sponsorene, vil øke bidraget på mer enn 5 milliarder lira til landet vårt i år, sa Mustafa Özcan, lederen av sponsorbyrået til MXGP i Tyrkia og Tyrkia MotoFest: “Merker viser stor interesse for løpet og festivalen. Motorsykkelentusiaster er en spesiell gruppe som aldri glemmer investeringen og støtten i sektoren. Avkastningen på investeringen for merker som er identifisert med motorsykler, med en utrolig følelse av tilhørighet og merkevarelojalitet, gir sterkere avkastning enn på andre områder. Med den økende betydningen av mobilitet ser vi at merkevarer begynner å investere mer innen motorsykler. ”

5 løp på en helg

Den tyrkiske etappen av World Motocross Championship (MXGP), som vil bestå av totalt 20 etapper, arrangeres i Afyonkarahisar 4-5 september 2021. Den tyrkiske etappen på 2 løp, MXGP (Motocross-verdensmesterskap), MX2 (Motocross-verdensmesterskap), MXWomen (Motocross-verdensmesterskap for kvinner), MX5T og MXOPEN (europeisk motocrossmesterskap), arrangeres samme helg. I løpet av løpsuken, som vil tilby en motocrossfest for tilskuerne, Turkey MotoFest (Turkish Motorcycle Sports Festival) mellom 1. og 5. september 2021, konserter av stjernene i Tyrkia, underholdende arrangementer som samler forskjellige sportsdisipliner, campingvogner og campingplasser fra mange deler av verden og Tyrkia. Det vil bringe mennesker sammen.

Motorsykkelfabrikksett kommer

Fabrikkteamene til de ledende motorsykelselskapene deltar i Tyrkia-etappen av MXGP, et av de viktigste løpene i verden. MXGP, der fabrikklag fra verdens ledende motorsykkelprodusenter som Yamaha, KTM, Kawasaki, Husqvarna, Honda, GasGas, Beta konkurrerer, gir muligheten til å se verdens motocrossmestere sammen.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar