New Era i Cryptocurrency Mining

ny æra innen gruvedrift av kryptovaluta
ny æra innen gruvedrift av kryptovaluta

Blockchain-prosjektet Chia Coin, hvis grunnlag ble lagt i 2017, er klar til å bryte bakken i kryptovalutamarkedet. Den økende populariteten til cryptocurrency mining har økt energiforbruket og karbonutslippene for denne virksomheten til et nivå som hele verden er bekymret for. Dette overdrevne energiforbruket, som avslører behovet for forskjellige produksjonsteknikker, førte til at all oppmerksomhet ble rettet mot Chia Coin, som har en annen produksjonsteknikk.

I blockchain mining er spillet ødelagt

Ved å bruke ubrukt ledig diskplass på brukerens harddisker i stedet for høy prosessorkraft, skiller Chia Coin seg fra konkurrentene når det gjelder energieffektivitet. Chia Coin er en spillveksler i blockchain mining ved å bruke ledig diskplass på datamaskinen.

Mens grafikkort med høy prosesseringskraft brukes til gruvedrift av Bitcoin og kryptokurrency med lignende logikk, brukes harddisk- og SSD-produkter med høy øyeblikkelig dataavlesningshastighet for Chia Network-gruvedrift. Med denne funksjonen husker Chia Coin aksjekrisen i grafikkortkategorien den siste perioden. Som kjent har nye og kraftige skjermkortbeholdninger som er brukt i produksjonen av kryptopenger, smeltet på kort tid i løpet av den siste perioden.

Førstevalg vil være SSD-produkter

Siden Chia mining i utgangspunktet bruker ledige lagringsenheter, blir SSD-er med høy kapasitet og høye øyeblikkelige lese- / skrivehastigheter spådd å være førstevalget. SSD-produkter skiller seg ut med sine øyeblikkelige lese- og skrivehastigheter, som er ganske høye sammenlignet med harddisker.

Tiltak startet for aksjekrise

Incehesaps medstifter Nurettin Erzen uttalte at de har tatt forholdsregler mot alle aksjekriser som kan oppstå fra Chia-gruvedrift, og sa: ”Fordi Chia Network kan lese / skrive mye mer data på ett sekund enn SSD-er og harddisker med klassiske lagringsløsninger, Chia Det vil være det primære valget for folk som forbereder seg på nettverksdrift. Produsenter av datalagringsprodukter, som lærte de nødvendige leksjonene fra aksjekrisen i grafikkort, har allerede begynt å iverksette tiltak for SSD- og HDD-aksjekrisen, som sannsynligvis vil oppleves med Chia Network.

Å nevne at til tross for alle tiltak, hvis en lignende gruvedrift på kryptovaluta skjer i slutten av 2020, vil disse tiltakene ikke hindre markedet i å kverne, sa Erzen: “For produksjon av disse enhetene, bør chip- og halvlederproduksjon i økende grad fortsette. Krisen i noen av kjedene som er involvert i levering av disse produktene kan gjenspeile hele sektoren.

"Vi tar sikte på å holde sluttforbrukere utenfor lagerkriger"

Erzen sa at han har iverksatt tiltak mot alle aksjekriser som kan oppstå fra Chia-gruvedrift. Snart åpner vi en ny kategori kalt Chia Products og presenterer disse produktene for våre besøkende. Med dette strategiske grepet tar vi sikte på å handle som produsenter som planlegger å levere produkter direkte til de store aktørene som driver med Chia-oppdrett i Fjernøsten og holder sluttkonsumentene utenfor lagerkriger. ”

Om at blockchain-teknologi og kryptokurver, som har satt sitt preg de siste 10 årene, vil fortsette å være i våre liv den kommende perioden, fortsetter Erzen: “Selv når du leser disse linjene, utvikles det nye blockchain-teknologier som prosjektfasen og vil lede den digitale verden, men det utvikles mye samfunn. sektor fokuserer på øyeblikkelige prisbevegelser i stedet for disse teknologiene og den potensielle teknologiske utviklingen som disse teknologiene lover å gi. Den behandler dem bare som en valuta. Når vårt perspektiv på disse teknologiene når et punkt som er uavhengig av øyeblikkelige prisbevegelser, vil vi se at blockchain-teknologien begynner å bidra mer til våre liv. Jeg håper vi når disse dagene så snart som mulig. ”

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar