Omorganisering av straffer for forsinkelse av kjøretøyinspeksjon

omlegging av forsinkelsesstraffer for kjøretøyinspeksjon
omlegging av forsinkelsesstraffer for kjøretøyinspeksjon

Artikkel 9 nr. 2021 i lov nr. 31506, publisert i Offisiell tidende datert 7326. juni 10 og nummerert 6, om restrukturering av noen fordringer og endringer i noen lover.

Fra og med datoen for offentliggjøring av denne loven (inkludert denne datoen), de som ikke har fått foretatt kjøretøyinspeksjoner i tide, selv om de er pålagt å ha sine kjøretøyinspeksjoner i samsvar med lov nr. Den månedlige endringsgraden for D- PPI til offentliggjøring av loven, i stedet for 2918% overskudd som kreves for måneden og dens brøkdel, beløpet som skal beregnes basert på den månedlige satsen på 31% for hver måned og brøkdel av hver måned fra datoen for offentliggjøring av denne loven (inkludert utgivelsesmåneden) til datoen for kjøretøyinspeksjonen Frafallet av innkrevingen av 12% overskudd som må tas i samsvar med den nevnte artikkelen, forutsatt at betalingen er utført, og disse beløpene er samlet inn av den autoriserte institusjonen overføres til statskassen på den tid og måte som er spesifisert i nevnte artikkel. Beløpene som er samlet inn før utgivelsesdatoen for denne loven mot retur for fordringene innenfor rammen av dette avsnittet, skal ikke nektes eller refunderes på grunnlag av bestemmelsene i dette avsnittet. Finans- og finansdepartementet har fullmakt til å fastsette prosedyrer og prinsipper for gjennomføringen av dette avsnittet. For perioden mellom 2021/35/5 og 0,75/5/22 (inkludert disse datoene) brukes ikke bestemmelsene om 3% overskudd i artikkel 2020 i lov nr. 3 og de månedlige D-PPI-valutakursene, innsamlede beløp blir ikke avvist eller tilbakebetalt.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar