Renault Megane E-Tech Electric Model vil treffe veiene i sommer

renault megane e tech elektrisk modell vil treffe veiene i sommer
renault megane e tech elektrisk modell vil treffe veiene i sommer

Renault-ingeniører vil treffe veien i sommer med 30 forhåndsproduksjon Megane E-Tech Electric-modeller. Megane eVision, som ble vist på Renault eWays-begivenheter, som er en viktig milepæl på veien mot nullutslipp, varslet Renaults første skritt mot elektriske biler i C-segmentet. Med bilen forvandlet fra konseptet til Megane E-Tech Electric-modellen, styrker Renault sitt elektriske personbilsortiment bestående av Twingo E-Tech Electric i A-segmentet og Zoe, bestselgeren i B-segmentet.

Den helt nye Megane E-Tech Electric, produsert på CMF-EV-plattformen, har en 160kw (217hk) elektrisk motor og en 450kWh batteripakke som gir et kjøreområde på opptil 60 km i henhold til WLTP-data. Også kalt MeganE (uttales "megan e"), vil bilen bli avduket i sin endelige silhuett, mens Renault-ingeniører vil kjøre 30 forhåndsproduksjonsbiler på veien i sommer.

Alle pre-produksjonsbiler produsert på Douai-anlegget vil ha et spesielt Renault Design-mønster. Bestående av linjene til den nye og ikoniske Renault-logoen, skaper dette designet en blendende kamuflasje.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar