Med en ren Erciyes-begivenhet samlet 4.3 tonn avfall søppel

samlet inn tonnevis med søppelbatterier med et rent erciyes-arrangement
samlet inn tonnevis med søppelbatterier med et rent erciyes-arrangement

Miljøfrivillige, som møttes på toppmøtet for en ren Erciyes, samlet 4.3 tonn avfall med "Blue & Green Day in Erciyes" -arrangementet.

Kayseri Erciyes Inc. Miljørengjøringen 'Blue & Green Day in Erciyes', som tradisjonelt holdes den første søndagen i juni hvert år og ble utsatt på grunn av pandemien i fjor sommer, ble gjennomført 5. juni 2021.

Aktiviteten startet med slagordet hånd i hånd for en ren Erciyes; Kayseri Metropolitan Municipality, Spor A.Ş. Kayseri Transportation Inc. ble holdt med støtte fra ikke-statlige organisasjoner, sportsklubber og frivillige borgere med miljøfølsomhet.

Frivillige som kom sammen i Erciyes Tekir Kapı-regionen den dagen feiret som Verdens Miljødag ble delt inn i forskjellige grupper; telt campingområde, spor, daglig rasteplass og rengjøring av området i damområdet. I tilfelle 417 mennesker deltok, ble det samlet inn 4,3 tonn avfall. Noe av søppelet samlet over hele fjellet og Erciyes ble skrevet og sett fra luften.

Å si at de tar sikte på å styrke miljøbevisstheten blant folket vårt, Kayseri Erciyes AŞ. Retning. Vekslingskurs. President Dr. Murat Cahid Cıngı sa: “Erciyes ønsker millioner av gjester fra Tyrkia og utlandet velkommen i vintersesongen. Siden fjellet vårt har blitt et boareal, overlates avfallet til miljøet; Det er forurenset på grunn av faktorer som vindtype og vind. Etter at snøen har løftet, kommer søppelet som er igjen under snøen, til syne. Disse blir synlige i sommeraktivitetene våre. I dag rengjør vi med støtte fra frivillige med Blue Green Day-arrangementet i Erciyes. Vi prøver å rense vårt eget fjell som vi har forurenset. Her fortsetter rengjøringsaktivitetene til Kayseri Metropolitan Municipality og Melikgazi Municipality. Hovedårsaken til at vi kommer sammen her er å gi et budskap til samfunnet, til mennesker og si: "Se, alle barna mine, fra 7 til 70, samler inn miljøet du har forurenset." Den beste rengjøringen er ikke å forurense. Hvis vi beskytter miljøet og kaster søppelet vårt i søppelkassene, vil vi bidra til økonomien igjen ved å skille avfallet vårt. Målet vårt er å øke bevisstheten ved å levere disse meldingene til alle. Det gjør oss stolte over å være instrumentale i disse sendingene. Vi er også glade for at denne aktiviteten vi gjør rutinemessig sammenfaller med Verdens Miljødag. Takk til alle frivillige som deltok i arrangementet vårt. "sa

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar