Mobilitetsanropet fra Industry Move-programmet forlenget før søknadsperioden

ti søknadsperioder forlenget for mobilitetsanropet til næringsflyttingsprogrammet
ti søknadsperioder forlenget for mobilitetsanropet til næringsflyttingsprogrammet

Innenfor rammen av det teknologiorienterte industriflytteprogrammet ble perioden før søknaden for årets første samtale for sektoren "mobilitet" utvidet til 22. juni.

Den første utlysningen for 2021 av Technology-Oriented Industry Move Program, utført av Ministry of Industry and Technology og med sikte på å produsere produkter av strategisk betydning for Tyrkia med innenlandske og nasjonale midler, ble åpnet for "mobilitetssektoren".

I oppfordringen til å støtte investeringer i 152 middels høye og høyteknologiske produkter og 5 innovative teknologier under 40 overskrifter innen dette feltet, ble fristen for søknader satt til 8. juni.

For å dele generell informasjon om programmet og formidle detaljene i samtalen, ble det holdt 22 promoterings- og informasjonsmøter i mai.

Mehmet Fatih Kacır, viseminister for industri og teknologi, og daglig leder for strategisk forskning og effektivitet Prof. Dr. På møtene som İlker Murat Ar deltok på, ble deltakernes spørsmål besvart med detaljerte presentasjoner. Presentasjonene som ble gjort ved arrangementene ble også publisert på nettstedet til moves.gov.tr.

INDUSTRIEN ER MØTTET MED DEN INTENSIVE INTERESSEN

I tillegg til industrimenn i Adana, Ankara, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, Istanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya og Tekirdağ, Union of Chambers and Commodity Exchange of Turkey, den øverste organisasjonen for organiserte industrisoner, tyrkisk Medlemmer av paraplyorganisasjoner som Industrialists and Businessmen Association, Independent Industrialists 'and Businessmen's Association, International Investors Association, SAHA Istanbul deltok også.

Mer enn 1500 deltakere deltok på møtene som ble holdt i den felles organisasjonen av de provinsielle industrikamrene, paraplyorganisasjonene og departementet.

På grunn av den intense interessen ble perioden før søknaden om "mobilitet" samtalen forlenget til 22. juni, i tråd med kravene fra sektorrepresentanter og industrielle.

Søknader kan sendes via adressen til hamle.gov.tr ​​til den angitte datoen.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar